Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne rekoste vi klixe koje to flaširane vode pijemo a pune su bakterija. To je zločin jer neko može tražiti i od vas da tu informaciju opasnu za ljudsko zdravlje pojasnite . Dakle, sudski se od vas može tražiti da to objasnite i prenesete u cjelosti.
Ja sam ispritntao to što ste napisali i poslao na mail Ministarstva zdravlja da potvrdi ili opovrgne to što ste napisali ako se pokaže da lažete ili što bi rekli lažete malo - očekuje vas ozbiljna tužba.
Ne radi se samo o vodi...neko je pisao da se i neka mlijeka povlace iz prodaje..A vidjet cemo jel istina, u glavnom ne pise nam se dobro
Nek ide svakako je došao vakat da se ova planeta očisti od štetočina
Imaju li spremne vakcine pa hedete g?
JA SAM VAKCINISAN .... ja sam frajjjjjjjjjjjjjj
prdite previse i bakterije izlaze.. sami sebe na kraju recenice POBIJATE rizik od oslobađanja bakterija je mali, ali da ipak treba biti pažljiv, prenosi BBC. sijete strah kao i za kovidsRANJE
Nema bojazni za vakcinisane.
Kako se zove buduci virus,onako samo da znam
U naslovu miliona tona,.. u tekstu 100.000 tona.
I onda smo gotovi?
Još malo, do nekakve nove tajnovite boleštine. Kinezi su testirali svoj narod dobro jer su u mogućnosti blokirati i regije ako treba dok je ostali dio svijeta pao na testu.
All i can say is WOW
Millions of tons of bacteria, as bad as it sounds
Permafrost je permanentno zaledjeni povrsinski sloj zemljista Sibira i Aljaske. Taj permafrost se poslednji put otopio prije 130.000 god., kao rezultat prirodnih promjena Zemljine orbite. Topljenje permafrosta je vec u toku. Kao rezultat, imate mjehure metan-hidrata (koji se oslobadja), vidljive na sjeveru Kanade. Ili kratere po Sibiru izazvane eksplozijom sabijenog metana. U Sibiru se 2015. pojavio antraks, sacuvan u zaledjenom leshu srne. Zarazeno stotinjak ljudi i par hiljada srna.
Kako? Kad je većina glecera na polovima. Da li nas neko Laze?
Rijeke na svijetu su već pune baterija i one su čak 20% muškaraca napravili tako da nisu sposobni da imaju zdravo dijete, jezera se mogu od svakakvih bakterija očistiti i ako to čovjek uradi ribe u tim jezerima će brže nestati i te ribe su bitnije od čistih jezera.