Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi samo te ludjacke ambicije samo mu je bitno da nije sa svojom porodicom samo da mu je kakvih sastanaka i blebetanja do ludila e, zalosti...
zar ovaj majmun ne bi trebao biti u haagu za svoje ratne zlocine u iraku i afganistanu???
dabog da da ih sve izgubio ubico
bh biznismeni,oficijalni, zvanicni politicki funkcioneri i ostali skorojevici mogu ga kupit za trice i kucine
@meho jest fakat nam treba jos dzamija malo ih je skroz...
pa nece valjda da fuukaare
e moj @meho sto ne stavish svoje,sigurno,junacko ime a ne ovako.. pa prozirno ti je ovo cuj dzamije,arapi.. ovo-ono ..pa jel stvarno imash tolike komplexe,jesi probao otici kod kakve babe da ti pogleda ..!?
Lafo konsultantskim uslugama zaradio 20 miliona funti... mislite naplatio usluge koje je cinio tokom vladanja. On siptarima pomogne u sticanju nezavisnosti, a oni mu sad kad je sisao sa vlasti, uplate milione lafo za konsultacije
new world order!
PEDER SA ENGL;ESKOG DVORA
OVO JE jos jedan nacin da se uzmu islamski nafta dolari .. nevjerovatno je kako uzimaiju lovu glupim arapima .. koliko se samo dzamija moze sagraditi u Bosni za lovu koju ce Blair da pokupi .. mogli bi da iz dzamije u dzamiju prelazimo a da ne stajemo na travu ..