Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I 1.172 civila koji su stupili u vojne jedinice sirijske opozicije. Čekaj ba, kako se ovi tretiraju? Jesu li civili ili pripadnici "oslobodilačke vojske"?
Allahu ti olakšaj ljudima u Siriji.. toliko djece,mladih,civila izgide,neka im je svima laka zemlja i da našoj muslimanskoj braći i sestrama Allah dž.š. podari lijepi Džennet..
Toliko o muslimanima, same brojke govore sve, nažalost! ubijaju se međusobno isti koji su bili u redovima u džamiji i mole i molili su se istom Bogu.
Ovi sto sire demokratiju uglavnom se bave ovakvim poslovima.Onda podju da osudjuju zbog poginulih i na kraju se uhvate one ,, zavadi pa vladaj" .