Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo broje, broje poginule ko da su stvari, broje srusene kuce,bolnice, bogomolje, i tako nastavljaju brojati......kako cijeli svijet moze biti i gluh i slijep na ovaj zlocin izraela bez presedana, zar svijetu nije jasno da cionisticka teroristicka drzava izrael radi upravo "finalnu soluciju" za palestinski narod kao sto je hitler radio njima. a zna se da "finalna solucija" znaci istrebljenje jednog naroda i to sve uz svjedocenje cijelog svijeta.
TALMUD JE SVETA JEVREJSKA KNJIGA U KOJOJ PIŠU OVE GADOSTI I MNOGO GORE : "Bog je stvorio nežidove, iako su oni ravni sa životinjama, i dao im je čovječji oblik, jer ne dolikuje Židovu da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovječjem obliku." (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225). "Nežidovi, čija duša potječe od nečistog duha, nazivaju se svinjama." (Talmud, Jalkut Rubeni 12). "I zato kad jedan nežidovski sluga ili sluškinja umre, treba ih oplakati onako, kao kad jedan vol ili magarac crkne." (Talmud, Brohes). "Između Nežidova i Židova ne postoji nikakva veza. Jer meso Nežidova je životinjsko meso, a njihovo sjeme je životinjsko sjeme." (Talmud, Jebamot 89a). "Nežidov je kao jedno pseto. Što više, zapisi uče da se pseto ima više poštovati od Nežidova." (Talmud, Ekesegetrašieksod 22). "Meso Nežidova je meso magareće, a sjeme, konjsko sjeme." (Talmud, Jebamot 98a). "Nežidov nema oca, jer je on na đubrištu rođeno pseto." (Talmud, Jebamot).
to su te rakete koje bilo koju tacku mogu naciljati...vidim precizne su pravo...bolnice i dzamije
I OPET CE NA KRAJU SUKOBA HAMAS PROGLASITI POBJEDU KAO I SVAKI PUT SVAKE 3-4 GODINE, NE SHVATAM
Ko ubija one civile u Istočnoj Ukrajini?
ipak su "oni" na neki nacin bliski
Na kraju će ih sve pobiti, a boli koga falus, muslimani su, ko ih jebe, nek umru, nek ih siluju, nek im jebu djecu pa ubijaju, šta će muslimani svijetu. Ne daj bože da je neko na katolike ili jevreje bacio kamenicu - počeo bi III Svjetski Rat.
JARANE STA SE DESAVA U SIRIJI EVO 2 GODINE I DANAS DAN DJECA ISTO I JOS GORE GINU OD BOJNIH OTROVA, CIFRE SU U HILJADAMA DJECE, DE MI RECI KO IH UBIJA I ZASTO O TOM NIKO NE PRICA