Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danasnja pretjerana euforija i opsjednutost sa nogometom vec granici polako sa ludoscu !!! Dobar primjer Brazilski navijaci koji nakon gubitka placu kao da im je pola obitelji pobijeno. Ipak je to samo sport, nista vise.
haj ne zezaj ... priznajem da sam javno plakala na intoniranje himne BiH na Maracani i kad smo izgubili od Nigerije ... et ...
Et treba plakati i kad ispadnu na Eurosongu...Normalno je da ti je zao kad tvoji izgube u bilo kojem natjecanju i da navijas za njih, al da sad radim dramu oko toga, suze ronim, padam u depresiju, glupost. Svrha tih natjecanja je zabava i razbibriga, nista vise.
Smrt ce doci i sama, ne treba je zvati. Zar vrijedi izgubiti zivot radi neke nebitne stvari, koja bude i prodje?
vala vrijedi se ubit radi brazila,trebali smo se svi pobit
Nije valjda Semso, pa kako bi se onda "oprasivali". hahah ;-)
Boze dragi,pa zar zbog jedne utakmice,koje se nakon mjesec dana nece niko sjecati da se ubije :o .Nije prvi slucaj da se tinejdzeri ubiju zbog nebitne stvari u zivotu.
ko ga jepe kad je blentav pa da je neko i moj
to govori o koeficijentu inteligencije tipova koji padaju u trans i svrsavaju za neke tipove koji prave milione.
e, svasta... da je barem brazilac... jadnicak... najgore je kad preozbiljno shvatas neke stvari. ma, ni zivot ne treba preozbiljno shvatati, a ne nesto drugo.
umjesto sebe roknes safeta ili dzeku i svi mirni
Budala pa hajd.
Znao sam ja da će se neko ubiti zbog poraza Brazila. Mahnit je narod, svega ima u Božijoj bašti
http://www.youtube.com/watch?v=bXNEsjnDuHM