Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma stoka obicna nisu znali sta su cipele dok se nisu dovukli u evropu,isto ko\' ovi silni papani sto hodaju sarajevom,sve protiv sarajeva al se papak nece vratiti odakle se dovuko\'!!!!!
Kad sam se već dotakao mogućnosti napada na biološki štit, pitam se kakav projektil bi bio efikasniji: kumulativni ili rasprskavajući ??? Šta ti misliš ??? Evo primjerice, zamisli da nas dvojica zamjenimo uloge. Jel bi protiv mog biološkog štita bilo efikasnije koristiti kumulativne ili rasprskavajuće projektile ??? Imaš li neku treću mogućnost ??? Ako imaš objasni mi da i ja naučim tu famoznu treću mogućnost... možeš li da me naučiš, da me prosvjetliš ???
Pa \"al_uqaab\" ako si ti neobični kriminalac, znači li to da imaš plejadu tjelohranitelja (biološki štit). Možda biološki štit može da te zaštiti od zalutalih metaka i slučajnih noževa. Biološki štit nije moguće probiti jednim metkom ili jednim nožem ... možda bi se biološki štit mogao probiti raketnim bacačem ?
Eh \"al_uqaab\" ... ako smo on i ja obični kriminalci, a šta si ti ??? Jesi li ti \"neobični\" kriminalac ??? Ako sebe smatraš neobičnim kriminalcem, znači li to da ti je glava otporna na zalutali metak, i grlo otporno na slučajno klanje ???
Muhamed Merah je obicni kriminalac kojeg zloupotrebljavaju i predstavljaju kao \"islamskog teroristu\".
Eh pa Mohamed Merah je samo sproveo moj plan ... nije bilo moguće djelovati na teritoriji tvorevine Izraela, pa smo se odlučili na rezervne mete u Francuskoj.
moja mama je velika kurvteina
kakve hijene i gnjide,dovuku se u evropu prljavi i vasljavi,krezavi i gladni,umotani u one carsafe itd.... dobiju uslove za zivot,evropa im dopusti da donesu svoje obicaje i kulturu,kupe automobil,cipele,nauce se hodati po ulici i onda kada se najedu pocnu ujedati tu istu ruku,eto sada bi krezavi otac da ga sahrani u zemlju iz koje je pobjegao gladan,stvarno su ljudski otpad i smece civilizacije hehehehehehe
Cuj tuzio Francusku?! Smijesno! UBICA!!!!!!!
SRAMOTA NA WIKIJU NA TZV.BOSANSKOM JEZIKU Ljubuski Znamenosti Humačka ploča Nesuh-age Vučjakovića džamija Žabljak džamija Džamija u Gradskoj Vitina džamija + slika dz.a.m.i.j.e bez iti jedne c.r.k.v.e. za grad i opcinu u kojoj zivi 98% Hrvata.
boli nas taki za ubicu iz francuske. Jeste li normalni vi?
Konvoj boraca Al Qaide usao u Sirt, borci AQAP drze 3 velika grada u drzavi Mali, As Shabab pod svojom kontrolom drzi ogromne pokrajine Somalije, dzihad u afghanistanu neumanjenog intenziteta, mudzahidi Cecenije pod zastavom dzihada... Doci ce pobjeda, doci ce pobjednici!!!