Ožalošćeni se okupljaju na trgovima
0
Tijelo Kim Jong-ila izloženo u staklenom sanduku
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni sjesno vidjeti ih onoliku ciku sto prave za umrlim predsjednikom:):):)
nek je vala i u mojoj basti valja snjeg cistit **** mi se za njega nece mi on pomoc
Za života je bio takav kakav je bio, ali o mrtvima sve najbolje.
Šta se šprdate,sram vas i stid bilo,drug Kim preminuo a vi se tako obnašate,svakome se ovo može desiti,sramite se i stidite neodgojeni stvorovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Druze Kim lagana ti zemlja Sjevernokurejska i počjevaj u mjeru.S.D.A i njen vodja Izetbegović je uz tebe Korejo!
isto snjezana i sedam patuljaka :)). i ona je bila izlozena u staklenom sanduku okruzenim cvijecem.
Koliko se to suza može kupit za kilu riže?Još nisam vidio ožalošenog da je debeo(osim njegovog sina, ali sumnjam da je on ožalošćen) ili su kod njih samo mršavi emotivni.Možda je u pitanju neka dijetalna komunistička doktrina o zdravom narodu.
Što su išli na svjetsko išli su. Kad dođe demokratija baraž je vrh.
Shvatam, plakali smo i mi za Titom ovako, ali zbog toga sto je donio mnogo toga dobrog, ali ovaj covjek je mislio samo na svoju guzicu, milion ljudi je umrlo radi njega, unistio im poljoprivredu, nemaju kontakt ni sa jednom jedinom zemljom svijeta, diktatorski rezim..Cudno..
da mu odaju postu? ahahaha
Nisi jedina koja misli da je Koreja iza ćoška i čudi se što ne plaču kao nene iz Podrinja ili srpske babe.
Ne znam da li sam ja jedina kojoj ovo nekako potpuno izvjestaceno izgleda. Ove zene sto placu sve se nekako isto pokrecu, ... cini mi se svega mi kao gluma, ...jos se kod njih i svi mediji kontrolisu.
Dodatni razlog je nezadovoljstvo Korejskih zvaničnika performansom domaćih narikača. SRNA
vazda su ove azijatkinje lose glumile
Najnovija vijest je da ce u Sj. Koreju na privremeni rad uvesti 200-250 profesionalnih Srpskih narikača koje će da uljepšavaju atmosferu za 13odnevni dan žalosti. Odabrane su Srpske narikače u jakoj konkurenciji ponajviše zbog velikog iskustva i profesionalnosti, ali i zbog male cijene rada. SRNA
U kapitalizmu se nepravedno i nejednako dijeli bogatstvo, a u komunizmu se pravedno i jednako dijele siromastvo, mizerija i jad. Univerzalna istina
Ste nepismeni, pa to je zalosno
Ravnodusan prema placu, obozavam ilovacu. Gotova je moja muka, pa se smejem iz sanduka. Oko mene su, u stvari, licemeri i gov.nari, svako mi za dusu pije, a znam, lazu drk.adzije, svako ko je tu plakao, poslo bi me u pakao. A gore mi pevaju popovi, i nasledjuju me lopovi. Sapucu samozvani proroci: Upropastise ga poroci, dok izjavljuju saucesce, pljuju po meni sve cesce i zesce, na glavu mi stavljaju lovore, drze mi posmrtne govore, stoka sto laze kako zine, preuvelicava moje vrline. Ravnodusan preme placu, i konacno sasvim sam, obozavam ilovacu, ne moze mi nista sljam. Mozda nema ko da place, pa placaju narikace, mnogo sveta, divan sprovod, za pijanku sjajan povod, ko u svakom dobrom vicu sreca je na svakom licu, grobar ceka napojnicu, jos po jedna za ubicu, za presrecnu porodicu, i veselu udovicu!