Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelimo i mi teletinu ispod saca, a jedemo mohune i sataras
Ma, odjebite u srednji vijek
Ova bi se jebala, a da joj ne uđe. Prava Britanka.
........jedno je što ti želiš, a drugo je ono što možeeš dobiti........
TREBA OVU STOKU LAGANO O.DJEBAT
Da sam ja neki lider u Briselu, ucinio bih svaki napor da Britanci propisaju krv zbog napustanja EU. Samo zato sto se prave "bolji" od ostatka Evrope, uvijek su glumili neku velicinu bez ikakvog pokrica. Osvojili svijet na silu, drzali tolike kolonije i danas imaju obraza pricati o problemima sa migracijama. Fuj.
.......već plaču kao nikada a još postupak izlaska nije ni krenuo.....
izvescete robe ala qurko a uvesce te sve i jos ce te placati carinu , bas ce te dobiti po mjeri
ne znate ni vi sta bi ste
Oni bi se jebu al da im neudje !
odjebace oni njih samo tako samo ovi cekaju da ovi izadju zato vele prvo se povucite na artikl 50 pa onda pregovori znaci ovako su tehnicki jos u eu pa imaju neka prava
Pa nismo na zelim zelim