Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto nema i za muskarce neki test? Glupost i ponizavanje prema zenama. Ljudskoj gluposti nikad kraja...
Ooo Boze ludih i primitivnih ljudi.
Ova kod mene ne bi mogla proci test djevicanstva.
Smrt civilizacije i zdravog razuma. Jadne djevojke.
ojj jest dobra hanuma ocm
Evo posla za plasticne hirurge. Za sitne pare se vraca nevinost. A ako su im doktori posteni kao nasi (cast izuzetcima) onda ce i babe dobiti potvrdu da su nevine.
Sad ce S D A "promatrati" tu uredbu!
Ovi u saudisjkij arabiji ne daju zenama da voze, ovi u egiptu hoce nevinascad. Koji su to idioti primitivni. Trebaju sve zene da napuste egipat pa nek jasu koze.
Kod nas na fakultetima bilo bi "Niđe niko"
ti dusu si daleko od tog termina ^^
Islam , kao i ostale religije su izmislili sovinisticki muskarci , on bi da provjerava neciju nevinost u 21. stoljecu . Ne cudi me to od pristalica osobe koja je ozenila 6-godisnju djevojcicu i nad njom polno opcila kada je ona imala 9-godina. Prije nego me napadnu turbo vjernici , nek' provjere sta pise u vjerodostojnim hadisima.
Svaki ajet i hadis ima svoje duboko zasto, nemoj bukvalno prihvatati stvari. Ne cita se to da bi se procitalo nego da bi se razumjelo.
Ovoj sa slike bi halalio pozamašnu kilometražu.
Sjebalase na tarabi.
Eto opet posla hirurzima .Ima da siju po cijeli dan.
da mogu profe guzit il? ne razumijem taj islam nikako.