Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja sinoć gledo "eye in the sky" ...heheheh
da u Africi ima više hrane i para ovo se ne bi desilo, al pošto nema, preostaje gorka borba za svaki komad resursa
Volio bih da mogu reci da si upravu, ali ovi kreteni se bore za ideale, a ne za resurse sto je najgore.
@Report boriti se za ideale u zemlji gdje je čokolada pojam? sumnjam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eben ovaj SABAN
Bio sam na ovo airportu u tranzitu, kad sam letio u Kongo, poslovno. Drug, da vidiš ajedroma... beton do betona, cigla do cigle
Ajde ne lupaj...kakav Kongo.
@Night_Life: Onda mu je stara uletjela u sobu i proderala se da se sprema jer ce zakasnit u skolu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istu tu grupu je finansirala amerika prije par godina. Isto vrijedi za ISIL i za sve druge teroristicke grupe. Pametan ce povezati i zakljuciti :)
Jest i opet ne moze se nista postic, samo zivit svoj zivot i to je to 😟
Upravo to. Sve je to dio jedne igre. Davno rekoh da su izbjeglice samo dovedene u Evropu da bi se iskoristile u svrhe Mosada i ostalih obavjestajnih sluzbi. Zele da prikazu islam u negativnom svjetlu i da svijet sa normalnoscu gleda na ubijanje muslimana i zauzimanje njihove zemlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj zelena zona...UN....sta ce oni samo bezveze stoje tu i nista ne radi....krenite malo ofanzivno, pa svima nam smetaju ta go*na, pobit ih sve i zdravo.