Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usloro ce sunnije da naplate ceh nacionalnoj manjini allevijama,pocelo je pocelo. Za sva zlodjela u zadnjih 40+ godina allevije (rafidije)
valjda bi trebali znati da se skoro uvijek prije pjesadiskog napada ide sa artiljeriskom pripremom...nesto cudno u tome????
Hjuman rajts voč ? hahaha
\"DO PODNE JEDNO, OD PODNE DRUGO\"
a za koje mi treba da navijamo nikako mi nije jasno ?
SVE DOK BASIR AL ASAD NEMA SRBA DA SE BORE ZA NJEGA KAO GADAFI NEMA SE STA BRINE, A ZNAMO KAKO SKONCAJU ONI ZA KOGA SE SRBI BORE XD ONI BA IZGUBISE KOSOVO A DA NE PRICAMO DRUGO. OTISLI SU RATOVATI ZA GADAFIJA SAMO DA BI VIDJELI NEKOGA DRUGOG DA BJEZI SA BOJNOG POLJA OSIM NJIH XD JER DA NIJE ARAPA SRBI BI SE OSJECALI USAMLJENO KAO PIC.KICE. IONAKO SU PAGANSKI NAROD KOJI STOLJECIMA VEC OBOZAVA STAROSLAVENSKOG BO.GA SVETOVID NA DAN KOJI SERVIJANERI ZOVU VIDOVDAN XD TOLIKO O NJIHOVOM TZV KRSCANSTVU U SUSTINI PAGANI BILI I OSTALI