Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapetan postroji vojnike i kaže: - "Ko napiše najkraću poruku kući, dobije odgovor, dobija nagradno odsustvo!" Mujo napiše SMS Fati: - "PPPO." Fata odgovori SMS-om: - "PPPO." Kapetan mozga i kaže: - "Dobro Mujo, dobićeš odsustvo, ali reci šta znače ove poruke?" Mujo: - "Peri Pi*ku Palo Odsustvo, a Fata je odgovorila Poruka Primljena Pi*ka Oprana."
Predao se jedan zatvorenik, a ovi napisali naslov u mnozini ko da kolone zatvorenika trce prema zatvoru da se predaju.
ej, ja sam Mirzin rodjak
Bosnjo se ne predaje ni na -130...
Ukrao neko šine sa pruge u blizini ciganskog sela. Dođe policija u selo i jedan pandur pita Cigu: - Je li Cigo, gdje su šine? - Ne znam, majke mi – odgovara Ciga. - Cigo, poslednji put te pitam, gdje su šine? – nervozno će policajac. - A ne znam, majke mi. Eno su neka djeca tamo, možda su ona uzela… - Ajde Cigo, ne lupaj – gde će djeca da ukradu šine od 500 kila! Na to će Ciga: - Ma šta zna djete šta je 500 kila…
Bi..biiiii batko...:D