Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav IQ 67!?? Lik proca bolje od mene
Prica*
ne podrzavam nikakav vid nasilja, ali kazu ko ubije jednog covjeka koda je ubijo cijeli svijet, tako i ovi sto su mu dali smrtonosnu inekciju, nisu nista bolji od njega... zalosno je kud ovaj svijet ide...
Ovako treba ukljanati monstrume. Šteta je i da zrak udišu.
Kod naših parlamentaraca IQ ustvari varira u zavisnosti od temperature prostorije u kojoj se nalaze.
Dokle god onakvi sjede u predsjednistvu sa onim IQ , jos manji koeficijent imaju oni koji ih tamo stave.
Pa Suskavac ima veci :D
rijetko je covjek i lud i glup...pogotovo u ovakvim slucajevima.
"On ju udavio, unakazio čekićem, zavezao i zapalio u njenom stanu. " Uvijek sam se pitao, kako ovi "degenerici" ispodprosječne inteligencije ne unakaze sebe, nego uvijek druge, pogledajte ovu mrcinu, udavio je, pa zapalio, budala, pa se vade na manjak inteligencije, glupost.
Jednostavno je tehnički teže. Probaj sam sebe unakaziti čekićem, zavezati i zapaliti - vidjećeš.