Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehehe, "pakistanska granica" je kodni naziv za Zapadnu obalu (West Bank). Aferim, polako ali sigurno, samo dok se centrifuge zalaufaju.
Kakvi jado razaraci, to ameri salju da pokupe pijane studente na pedalinama. Inace se ratuje nosacima aviona :)
Denzele, voliš samog Irana? :D
Iran i S.Koreja utjeruju Americi i njenim vazalima !
Jao strucnjaka majko draga... sve znanje iz igrica sa tematikom drugog svjetskog rata.. Cuj "lajt kruzer"... Kruzer ili krstarica kako se to na Bosanski prevodi je trenutno najveca klasa ratnih brodova u aktivnoj sluzbi, a krstarice trenutno posjeduju jedino Americka i Ruska flota (mislim i da Peru ima jednu zastarjelog tipa, mada neznam jeli jos aktivna). Podjela na lahke, teske i sl. kruzere ne postoji vec 50 godina od uvodjenja prvih vodjenih protivbrodskih raketa koje su oklop na brodovima, a samim tim i oklopne brodove izbacile iz sluzbe. Poslije krstarica idu Razaraci, onda fregate, onda korvete, itd. Iran posjeduje 3 razaraca, mada na slici mozete vidjeti Iransku fregatu tipa Alvand. Nije tacno da je najnoviji brod Iranske mornarice napravljen 1969, cak sta vise samo jedan od vecih brodova je napravljen prije 1970te, a oni proizvode fregate domace proizvodnje (zadnja napravljena 2012te) mada 40 god za ratne brodove nije puno uz remont.
@ampak i vi, cionisti, se hvalite kako vladate informacijama?! cuj 100% nisam u bih (niti u hrvatskoj)?! kako si to zakljucio?
@denzel Sunit nisi sigurno, vjerovatno ti je babo Sirijac i Siit koji je studirao u Hrvatskoj ili Bosni (prije u Hrvatskoj) a mama ti je nase gore list ! nisi ni u Bosni ni u Hrvatskoj, 100% provjereno ;-) , hvali islam dr'z se cafirli Zapada !
btw, zasto je moj njemacki divlji?! po cemu to zakljucujes? sto bi reko rus, svabo, ceh: "try me!"
@ @denzel malo sam stariji, da bih bio izbjeglica koja je zavrsila tamo fax, pa se vratila u bih. tvojom logikom, svi koji studiraju vani su izbjeglice:))
aaaaa, znaci vratila se izbjeglica kuci pa se kurci sa svojim divljim njemackim...
eeee, moj ampace. slaba ti ta obavjestajna sluzba:) denzel je bosanski sunit i sjedi u bih. to sto ti moje poznavanje njemackog jezika i moj fakultet smatras sjedenjem u njemackoj, to je drugi par opanaka (kako bi se to u tvom selu reklo). dakle, jos uvijek patriota, za razliku od tebe....
@admiral da, bas ovaj brod sa slike je iz 1969. ja strucnjaka:)
uskoro ce pakistanski mudzahidi istjerati Sije iz Pakistana pa ce Iran dobiti i puno mornara za svoju novu bazu ! @@denzel prijatelj @denzel je Siit koji sjedi u cafirli Njemackoj i odande prezire i cioniste i Nijemce i cijeli Zapad a divi se iranskim Hodzama !!!! tipicno muslimanski ...
jaka je iranska mornarica, nesto slicno kao i bosanska. najsavremeniji brod im je napravljen 1969.
Niko nije napiso da je "bojni" vec vojni retarde.