Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj milioni gladnih..u Iranu..jel štrajk prosvete u Bosni..već neko vrijeme?
Nemas ti pojma drug moj, danas se vodi na desetine ratova i sukoba po svijetu i u vecini njih nema Muslimana. Samo zato sto ratovi koji ukljucuju Muslimane imaju vecu medijsku paznju neznaci da su Muslimani ukljuceni u sve ratove.
ljiljan ne smije se ovde dati svoje misljenje jel ovi izbrisu sta im ne pase-kao laik primjecujem da gdje god se ratovi vode tu ucestvuju muslimani pa se postavlja logicno pitanje sta je to.naravno a je amerika policajac svjetski i ona uvjek podrzava sukob i stranu koja nije u pravu-pogledaj u komsiluku-bosnu-kosovo-da ne pisem za izrael i irak
@13 a u kojoj to zemlji \"muslimanska\" vojska koja pravi red?? Vrati se nazad 100tinjak godina pa saberi i oduzmi.. Sto se tice kupanja vrati se nekoliko stotina godina unazad i posmrdi po evropi,valjda ti sta bude jasnije..
Dokle će bošnjo nastaviti?
masAllah samo tako nastavite
ma oce k....c nisu ni oni vise izgorili po glavi.
ne, Amerika ce hranit gladne
to ce im garant prehranit milione gladnih