Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionisti i njhove americke, evropske, saudijske i katarske sluge, pred snagom iranskog naroda nemaju nikakve sanse.
pa ovi perzijanci nemaju aliju ili bakira izmetbegovica inace bi odmah sjeli za stol i prihvatili sve bez razmisljanja po stetu perzijanaca
bas fino ugrijalo, idealno za pocetak \"Iranskog Proljeca\" ! Iranske hodze na kranove, sloboda iranskoj inteligenciji i mladosti !
@sigurno jel mislis na ovog finog i postenog i nadasve iskrenog \"mumina\"?:) Qatari Emir secretly visited Israel Clip http://www.youtube.com/watch?v=wYNVXinDtGA&context=C4384a48ADvjVQa1PpcFOR3T1CV4B2DLA2FDzh_gGr8HxEjIH9Dx8= nemoj tako, znas li ti sta on sve cini za ummet?! doduse, o ovom sastanku al-jazeera nije bas bila informirana, inace ja sam siguran da bi ovo bilo objavljeno...desava se, grebi ga, ne mogu bas gazdu u stopu pratiti. ali opet, najbitnije je da oni nama ukazu na to sta nam siije rade, kakva im je akida i slicne, za ehli sunnet, esencijalne stvari.
ti vehabijica, realno ti je mama kur.ava :) USA USA USA
Glupane, vec si propao, samo od svoje gluposti to ne vidis. Uskoro ce te pojesti tvoja vlastita djeca.
Glupane, vec si propao, samo od svoje gluposti to ne vidis. Uskoro ce te pojesti tvoja vlastita djeca.
Iranci svojom mudom politikom pokazuju svu bijedu zapadnih arogantnih sila i njihovich cionistickih gospodara! Cionistickim psima ostaje jedino da verbalno prijete i laju.
Izgleda da g.l.u.p.i Jenkiji i njihovi gospodari iz Tel Aviva jos uvijek nisu shvatili da Iran nije jedna od arapskih vehabijskih drzavica kojima su instalirali svoje poslusne marionete, zlikovacku familiju Saud, katarskog oceubicu Al Thanija i slicne slugane. Jedino u sto mogu racunati kada je u pitanju Islamska republika Iran, jeste da ce im na Iranu biti slomljene kosti, ukoliko ipak ucine neki nepromisljeni potez.
gopsoda od ljudi. razgovaraju kada oni zele s kim zele i gdje zele. iran respect!
lololo cuj ja cu propast. hah. GOD BLESS USA
propašćeš i ti i ameri i tvoje pare...žao mi te, ali to je fakat...
je da amerikanci preimenuju svoju drzavu od united states of america u american empire ili empire of america ionako su najmocnija zemlja i saveznik bosne XD a srmde mozete ga famflati XD
cuj ovog gfdhh, politicki analiticar. halo ba, nije ovo vjeronauka, ovo je prava politika, cuj cionosti.. cuj snaga iranaca, kakva? ima njih puno al im je tehnologija 0 naspram americke. moje pare su na amerima.
A pod stolom dobili izraelske planove u zamjenu za informacije o afganistanskim pobunjenicima.
mene zanima razlog sto su odbili. sigurno nisu tek tako, a vi kao \"ozbiljni\" novinari trebali ste i to prenijet...