Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Par stotina talibana naoruzanih puskama ponekad starim i po 100 godina zadaje glavobolje za 30.000 americkih vojnika podrzanih najmodernijim oruzijem koje je svijet ikada vidjeo... I potrebno im vise od mjesec dana da \"ociste\"samo dijelove provincije koja je citava otprilike velicine BiH.. Toliko o efikasnosti i moci USA armije.
Garant ih tuce 30.000 vojnika i najsavremenije oruzje i orude,mogu misliti u kakvom paklu ti ljudi zive i kakva him je demokratija,ali sila boga ne moli.. Sto je koga briga kako neko zivi u svojoj kuci???
Pa pravi Bihac nikad pao nije pa i ovaj ako Bog da, nece...
30 dana da uzmu Bihać? A potroše 11 Bosni godišnje samo na oružje.