Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zamjerite mi, opet sam se nadero čvaraka i gibanice, i sve to zalio spravom srpskom rakijom g.o.v.n.o.v.a.čo.m..prihvatio se gusli i strune, pa sad guslam ko pijani srpski kosovski guslar...nikad niste čuli za taj srpski brend RAKIJU G.O.V.NO.V.A.Č.U. ??? krajnje je vrijeme da saznate ! srpska rakija g.o.v.no.v.a..č.a. napravljena od najkvalitetnijih krmećih g.o.v.an.a.: http://www.lupiga.com/enciklopedija/enciklopedija.php?id=2396
de ti malo kmeči braći Rusima i Amerikancima da vas spasu od nove traktorijade, da ne bježiš kao tvoji Srbi iz Krupe, Petrovca, Ključa,Sanskog MOsta, sa Grmeča itd..A o onima iz RSK-a da ne govorim, država im se raspala za 72 sata..
boring
Evo za sve komudžarsko-bal\'ijske liliputance jedan video. http://www.youtube.com/watch?v=3H2v4VEv2OU&feature=player_embedded :)
Ova dvije male šuge su vjerovatno administratorske šuge sa svojim \"bombicama\".Kako će inače sax komudžare biti \"najposječeniji\" osim sa ovakim provokatorskim upadacima.Ne nasjedajte na njih.Koga briga za srbe na temi o talibanima? Muslimani nikada neče nikoga vrijeđati na ovakav način ko KOMUDŽARA iz drugog komentara,ne zbog toga što se nečega bojimo,jer zbog toga što ne dolikuje jednom All\'ahovom robu da prična na takav način. Tako da je ovo vrlo vjerovatno administratorska komudžarsko-bal\'ijska šuga.
idem ja brate da okusim sehadet !!! idem brate da budem jedan od sehida !!!
Hel talibani u Sarajevu tiše malo da ne bi opet plakali !!!!!
Sjedi srbin na vrh krsta jede go.vna sa tri prsta hahahhihihihhohohoho
srbe na vrbe.