Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cas braci talibanima. Ustraji su i bogobojazni, a Allah je uz bogobojazne.Na kraju ce biti kao u Vijetnamu. Agresor ce se povuci, ili bolje receno pobjeci preko noci.
pogriješili ste portal,idine na kav.kaz com i tamo ostavljajte svoje komentare a najbolje bi bilo da se idete tamo u kavk.aski emir.at ha ha ha koji lu.daci
NATO je agresor BiH komrumpirana izdajnicka svjetska p.i.c.k.u.r.i.n.a
treba im hebat maaajku natovsku fasisticku
Mi smo i MusIimani (veliko M), musIimani (malo m), Jugoslaveni, Hrvatsko cvijece, Srbi musIimanske vjere, Turci, Bošnjani, Bosanci, Bosanci i Hercegovci, Poturice, Slavenski musIimani. Reci što ti treba.
Ma mi Bošnjaci smo i za Rusiju, nije problem, ne bi bilo prvi put. Tako jarane mi smo i za Nato jer nam je napravio državu ali se i radujemo kad ih kokaju jer smo musIimani.
Ovi su gori od nas Allaha mi. Dobro, pretjerujem, nisu gori i fanatičniji od nas, ali ne zaostaju mnogo.
Mi smo za Rusiju oni su nam ipak braća toliko puta su nam pomogli, još da su u boljoj kondiciji pa da su prvi došli do prištinskog aerodroma e brale druga bi se pesma sad pevala
Ljudi ja ne kontam jesmo li mi Bošnjaci za NATO ili protiv. Ipak smo mi muslimani jelde?
Naravno da su gori. Ipak su to muslimani, a BP su gospoda u odjelima, a sto je i najvaznije, krscani su, pa im se sve moze progledati.
Ovi su gori od BP