Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po čemu je terorista ako je taliban?To je samo jeda od strana u građanskom ratu u Afganistanu.Možda ti je argument kao i većini;tako govore amerikanci,ja vidio na tv.
Ye.bem ti taj Twitter kad teroristi hladno mogu imati profil na njemu, a onaj lik se na Twitteru zayebav\'o na racun Muambe pa dobio 56 dana zatvora.
Ovaj zamotani na slici isti moj drug Mirso iz Logavine,ma \'\'pljunuti\'\' sto bi se reklo,a ko zna mozda i jeste.
Ipak malo kasne za Bosnjackim talibanima.Ih odkada ja vec raspravljam o civilizacijskim dostignucima,ucim svoje Bosnjacke talibancice lijepom ponasanju,lijepom izgovoru,ucim ih kako se pisu prosirene recenice -proste vec znaju zato sto su prosti-itd.i tako redom.
Bosna i Hercegovina je nezavisna država čiji je glavni grad Sarajevo
A imaju li i oni moderatora?
prvo se vi ocepite pa cemo onda ocam
Vrijeme je i da komšije sa 24% urade isto,a da glasnogovornik bude \"ćika re.is\".
CIA udica