Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se ovi, sto podrzavaju talibane, javljaju kad je koristenje ovozemaljskih tehnologija strogo zabranjeno po njima? Mora da su i budisticke statue stare ko zna koliko takodje bile spijuni te su takodje detonirane....
Death to spies...
zivio Adolf H i neka nam se vrati nas Ante Pavelic !! svi smo mi u.st.a.sh.e U
@pop radojica tebi su sejtani okupirali pamet i borba sa neizvjesnim ishodom u tvojoj glavi jos traje
Čuj Talibani....pobunjenici...extremisti....dajdajdaj...jeli se sporno borit protiv okupatora i domaćih izdajnika?Prdoslavci i kurtolici su se junačko obračunavali sa okupatorom (Turska Carevina) i svesrdno pomagali okupatore(Reich i Ostali),a danas nešto piskaraju knjige,kako bi ko trebo.Okupator je uvijek okupator,a oni koji se bore protiv okupatora su....po meni borci za slobodu(od okupacije)...pa ja.
Dobogda talibani dosli u Bosnu pa ovim nasim majmunima sto vole vehabije odrube glave i dignu ih u zrak.