Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li se kad ce biti dostupna hrana i pitka voda u dijelovima svijeta gdje vlada pandemija gladi? Kad smo kod brige za zdravlje gradjana svijeta.
Nad*ebo si i naučnike!
nije ovo za gradjane cijelog svijeta svakako, ovo ti je za zemlje prvog svijeta. cijene ce biti takve da ih mogu priustiti samo zdravstveni sistemi bogatih zemalja. usput, niko ne vodi racuna o tvom zdravlju osim u onoj mjeri koja te ne sprjecava da budes dio ekonomskog sistema. relevantan si im samo kao izvor zaraze, tako da nema razloga za paranoju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je odlična vijest da što manje ljudi strada
Samim tim sto izrađuju tablete priznaju i da im vakcina nije efikasna
@136 Nisi pomislio da je jednostavnije dati recept za tablete koje sam uzimas nego da moras ici da te medicinsko osoblje vakcinise i tako ne opterecujes zdravstveni sistem ?? Jedino sto indirektno priznaju je da Covid nece proci, i da ulazu trud i pare da naprave tablete
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I na kraju ce bit da je sve samo obicna prehlada...
Postoje terapije vrlo efikasne, i prije svega jeftine. Zabranjene su samo kako bi se bocanje moglo legalozovati i uvesti Auswajs.
Takav lijek već postoji ali su ga zabranili !
Nus pojave nakon vakcinacije!https://rumble.com/vmpbh3-38132823.html
Jedna ujutru jedna naveche i naravno svakih 6 mjeseci COVID VAKCINA😉😉😂
Vjerovatno ćemo svi morati po jednu tablu popit bez obzira bolovali ili ne?
Ako tvoja vakcina radi i zasticen si,sta te briga za moju vakcinu jesam se vakc ili nisam,vakciniso si se,zasticen si,zacepi gubicu i ostavi nas nevakcinisane na miru,dosta je vise vaseg terora budaletine jedne,slusajte malo sta poznati doktori naucnici nobelovci pricaju,procitajte sta su njemacki ugledni patolozi otkrili na obdukciji umrlog od vakcine,bukvalno smrt nastala zbog vakcine,pojela organizam,unistila limfocite itd itd istrazite malo pametnjakovici
Iz svega sto si napisao ocigledno je da si ti "vrlo dobro" istrazio. Vjerovatno si citao sharlatane, ali onaj doktor iz Srbije dr Nestorovic sto je na pocetku pandemije predlagao zenama da idu u Milano. Dotle otprilike seze tvoja pamet. Ne vakcinises se znaci opasan si visestruko i to nije samo tvoj problem. A jos opasnije je da siris lazi.
Rip: Opusti se, ti si vakcinisan i zasticen, znaci ne moze ti niko nista, jaci si od virusa ko god da ti ga prenese
Ja mislim da su injekcije bolje jos ako bude update mmmm.
@developer10 Bille, jesi li to ti? Nemoj se molim te ljutiti sto nisam navela podatak o tvom dobrocinstvu sirom Afrike nego samo o finansiranju vakcine za ublazavanje simptoma covid virusa. Navela bi neku drugu fondaciju da sam znala da ces se tako naljutiti. Oprosti, molim te.
Gdje mogu da poručim ove tablete. Već sam ih uvrstio na obaveznu listu stvari za zimnicu kad kiselim kupus , krastavce, karfiol i ostale potrepštine
Farmaceutska mafija ubija milijarde na ovcama😂😂
Preporucujem obavezno drobljenje tablete prije konzumiranja, kako bi se sprijecilo gutanje ČIPA!
ako i ima chipa, razgradice ga stomacna kiselina
Nestasica je cipova javljaju iz Intela
@povaljni apsolutno ne. Od pocetka pandemije govori se o zastiti zdravlja gradjana svijeta, evo samo fondacija Gejts donirala je preko 70 miliona dolara. Pa kako da se prije pandemije nije tako brizno mislilo o zdravlju gradjana svijeta gdje vlada pandemija gladi pa neka fondacija uplatila i odlucila da poboljsa kvalitet zivota i zdravlja donirajuci pazi sad hranu. Kao brinu se za nas i nase zdravlje a za ove gladne ne brinu?!
Kada ne bi bio zatucan kakav jesi, znao bi da je fondacija Billa i Melinde Gates ucinila vise za dobrobit stanovnika Afrike nego sto ti mozes i pojmiti. Ali ne, za tebe je "Gejc" zlotvor i ubica.
Topuzino, provjeri koliko je taj isti Gejts ulupao u obnovljive izvore hrane i potragu za pitkom vodom i distribuciju iste u Africi
Kljukat ćemo vas svim i svačim dok vas ne uništimo. Pošto vakcine ne prolaze po očekivanom planu sada ide ovo.
Buhahaha.. Pa upravo antivakseri pricaju: a sto vakcine, to kaka, to zlo - imaju lijekovi ali ne daju da se koriste..
Imal kakva druga sranjeceutska kompanija osim fajzera🤣 ispade sve ostale nesposobne da zamijese tableticu