Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sisi je diktator koji slijedi demonkraciju, a Mursi je legalni predsjednik Egipta !!!
Egipat Velika Demokratija inače.
Najveća svijetska laž je EVROPSKO - AMERIČKA demokratija. Gdje je sad Zapad kada se glava skida čovjeku koji je legalno izabran od strane naroda i to apsolutnom vecinom, gdje su sad ti profesionalni lažovi Zapada??
Mursi ima nekoliko miliona članova u Bratstvu i tri puta više toliko simpatizera. Ubijeno je do sada na desetine hiljada pripadnika MB i oni samo jačaju toliko da ih moraju sa vlasti skidati vojskom. Tako su do skora i Erdogana i da nije mudro smijenio grupu generala opet bi imali u Turskoj vojnu huntu.
Američko poimovanje demokracije, onaj ko je izabrat voljom naroda nije demokraski izabrat, a koga vojni režim postavi je za USA izabrati precijednik samo zato što to odgovara ciljevim demokraske-diktature-nasilnog preuzimanja vlasti.
Podrska Sisiju u borbi protiv vehabije Morsija.
Covek je odradijo svoj deo posla i vise nije potreban demokratama...tako ce i IS proci ,mada bi se nasim muslimanima trebale tresti gace kad vide sta se desava sa Americkim slugama,on indijanaca koji su im davali ranu da ne pocrkaju i kasnije izdavali za njih svoj narod do sr... na Filipinama...zasto misle da nece tako zavrsit,da nisu i oni izabran narod iljadu plemena .Samo za Bosnjake ,oni Indijanci koji su bili cuvari za Amere kad su odvodili citava Indijanska plemena da pocrkaju u Kaliforniji su zavrsili sa istima ....oni Ukrajinci koji su krvarili za Nemacko carstvo su imali vec rezervisano mjesto u Nemackim konc.logorima
ne paše židovima i amerima..........
Ramzes treći bi im sad svima hebo nane
Dabogda Bakir, Dodik i Covic istu vaku smjenu imali
...što ti je pravna držawa, čestitam ... zviz ;)