Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ne brinite pojavit ce se u sto skorije vrijeme neki iranski 'Curveball' i stvar ce biti promptno rijesena.
Evo ovdje se sve vidi iz ovoga teksta. Ameri,Saudijci i Zrael su ta osovina zla,napokon da je to ostatak svijeta prokontao. Mnogo sam sretan što se svijetu polako otvaraju oči.Žali bože samo zemalja koje su stradale u protieklih nekoliko godina.
@patos Ne lupetaj
@patos Ne postoje loši muslimani, postoje samo oni koji sebe smatraju muslimanima, a loši su ljudi... Dok je mržnje među ljudima i dok jedni na druge gledamo kroz prizmu boja, biti će nam ovako kako i jeste. Pa majka mu stara, neko voli crveno, neko plavo, to je sasvim normalno, zašto da se dijelimo kad smo zajedno jači?
Divna zemlja divni ljudi,kultura na viskom stepenu-Što se tice shranja oko Irana mogu samo borbene pjevati,,Iran jeste njima svima prjetnja jel su nekada ti danasnji Iranci zivjeli na podrucju Arabije i Izreala ..rekli su da ce se vratiti na svoje
Zamjenik komandanta iranske specijalne jedinice Quds Ismail Ghaani izjavio je kako su njegove snage „sahranile mnoge“ poput američkog predsjednika Donalda Trumpa, prenosi Independent. „Trumpove prijetnje protiv Irana naštetit će Americi... Mi smo sahranili mnoge kao što je Trump i znamo kako se boriti protiv Amerike“, rekao je Ghaani.
Izgleda da se izraelska narancasta pudlica u Bijeloj kuci preracunala, kao i njegove gazde. Izrael je ocito racunao i na podrsku bar jos neke zapadne zemlje. Umjesto toga, jedina podrska koju su dobili je od svojih bradatih prijatelja, razbojnika iz Saudijske Arabije. Osovina zla, Izrael - SA, najvece je zlo koje je pogodilo svijet nakon WWII.
Yukiya Amano, čelnik Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA), izjavio je da Iran provodi sporazum i da je predmetom "najrobusnijeg režima nuklearne verifikacije".
ovaj isti kao MILE DUDAN,,svoje pa svoje,,,,
e moj Irane,sve dok imas nuklarke...svi ce samo lajati!!!!
Trumpinjoni samo baljezga, nije ovo njegov show program.
Pored podrske Saudijske Arabije i Izraela druga kritika nije ni potrebna, saveznici kakve bi svaka majka za svoje dijete pozeljela
hI HI HI KLINTON NA HAPARATIMA