Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispravno, prvo nece da prave debile od svoje djece, a drugo nece da im razni kozojebi neradnici s bliskog istoka, štancatori djece dolaze da zive na tudji racun. :))
@uzap02 ...mnogima koje pitam nije jasno kako bosanski muslimani poznati još i kao bošnjaci podnose ovu nevjerničku (kjafirsku) švicarsku zastavu, da him se vihori iznad njihovijeh glava, i bode him oći na svakom mogućem koraku?!? ovo treba prijaviti UN-u!
@Richard Srca Lavljeg, sto se tice pojedinca sa 2500.- u Svici kad platis stan, rezije i osiguranja, nemas za kruh, ali doslovno. Obitelj sa dvoje klinaca, bez drzavnih olaksica sa duplim iznosom + 625.- po djetetu...puh ne bi im bila u kozi. Jedno bi moralo raditi, kao i pojedinac. Uglavnom sve je to divno i krasno, ali drzava mora nabaviti lovu, ne pada joj s neba, zar ne!? Znaci to bi znacilo povisenje poreza, osiguranja itd....sto bi gore navedenima zivot ucinilo nemogucim sa samo jednim zaposlenim. Opet bi morao i drugi partner raditi, sto bi doslo opet na isto. Samo je piranje sto bi se dogodilo sa birom koji meni u slucaju otkaza garantira 1,5 godinu 80% place, vjerovatno bi i to ukinuli...i kako onda prezivjeti...ne hvala.
sta nema? vracamo se nazad
http://bestpayingptcsites4.blogspot.com/
Prametni ljudi. Propala bi im država u roku od 5 godina sa toliko neradnika.
Odbile stranke (koje na guzove dobijaju pare) i sindikati koji predstavljaju glas radnika(a sami fizicki ne rade). Jel moguća veća ironija?
Narod glasao, narod odbio :)
I Mirzeta iz Prijedora bi uvijek guzovače, ali preko tuđih leđa. A što zna manipulisati i lagati ljudima, u tome je šampionka. Ipak je zaostala, primitivna, tvrdoglava, i glupa ko noć. Velika manipulatorka. Šta god kaže, sve slaže...
trebali su prvo malo probati pa ako ne ide, ne ide. :)
Bošnjački kvislinzi, kukavice i dezerteri na aparatima.
Zemlja za bosnjaka Bakire vodi nas u svicu.
jes ako si njihov drzavljanin.. ostalim oduzmu putovnice i radi :)
Nasi bi i Svicarsku svukli u ravan za par godina.
Zemlja za bosnjaka Bakire vodi nas u svicu.
Zemlja za bosnjaka Bakire vodi nas u svicu.
hvala Bogu, nece niko da radi za neradnika
kod nas u svici 5 maraka litra benzina a u bosni 1,5 km i opet kukate majku vam prokletu..kafa vam marka ovdje 10 maraka u zürichu espresso a produzena 13 maraka...
da su ovdje place 2000KM to bi moglo piti vode.. posto nisu, isti klinac..plus sto ti možeš uštedjeti i doci ovdje trositi jer je razlika drastična :)
Jeste kafa 3 Chf, ali zasto ne kazes i kolike su plate? Da djeca u skoli ne plaćaju ni sveske ni knjige ni bilo sto. Koliki je djeciji doplatak? Da ti je skupa kafa vratio bi se ti u Bosnu i pio kafu od 1,5 KM!
"dajte nam svima isto" veli komunista "ma yebo isto daj meni milione a ostale ko yebe" veli kapitalista
Eno u Venecueli komunizma na djelu.
Glupog naroda!!! Nece 35 radnih sati sedmicno umjesto 42h, nece sedmicu dana vise godisnjeg odmora i sad odbijaju pomoc mjesecnu od 2.500 chf.. Zatupito u vuglu.. Nece nista u zivotu osim posla...
zato su oni puni ko brod, a tebi ovdje moljci iz novcanika izlaze, skontaj malo zasto
Zato se vidi gdje je Svica a gdje je recimo jedna BiH. Ljudi nece dzabahljebarenja i socijalnih slucajeva, nego ono sto zaradis - to zasluzujes i to ces i trositi. Nema dzabe ni u stare babe. ;) Nisu navikli na sadaku i cekanje od drzave za neki dinar. Unaprijed se znalo da ce ova ideja propasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)