Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polupismeni papci iz sarajevo-x se \"nafuravaju\" na engleske rijeci i odatle im ovo \"Licence\".. Neki dan su imali jos jedno provalu: \"SUICID\" Valjda su mislili na samoubistvo ili samoubojstvo, pa su upotrijebili ovu novokomponovanu rijec na izmisljenom bosanskom jeziku koja nekim cudom nije turcizam.. He..hehe. Tako je kad se podrinjski paci docepaju novina i pisanmja.. \"He.bi ga. Doso hinj vakat\"
@@licence a sta je onda driver licence...\"vozacka licenca \"
Ne seri! Zvanicni naziv za licencu je Commercial Pilot License (CPL) i Private Pilot License (PPL).
covjek je zavrsio skolu i bio pilot manjih letilica (bez osoblja i putnika), pre nego sto je krenuo sa ovim \"laznim\"pilotiranjem. Iz vaseg clanka bi pomislio covjek da je vozio bager i odjednom posta pilot. inace vlasnik turisticke agencije corendom (koja poseduje i par svojih aviona), a za koje je radio thomas, je izjavio da je upravo spomenuti pilot bio jedan od najboljih pilota, koji je uvek profesionalno i pedantno obavljao svoj posao. poz iz A\'dam-a
e svaka vam cast na zakljucku... \"nikad nije imao avionksu nesrecu\" bas cudno?