Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije zastava IDIL-a,ovo je zastava Muhammeda s.a.v.s. Ove teroristicke bradonje su bukvalno "isprljale" poslanikov pecat,gdje sada cijeli svijet ima averziju prema toj zastavi.
@Prd0nja U pravu si,ali ja mislim da je to u ovom vaktu nemoguce.Kako se boriti protiv zapada koji bukvalno preovladava sa kulturom,naukom i pamecu? Kada pogledas sadasnje arapske vladare kojima je jedina zanimacija kako potrositi pare od nafte na skupe jahte,auta i ostala sranja? Sami smo sebi najveci neprijatelji.Allah DZ.S nam je rekao da ce Islam na kraju pobijediti,ali kako kada evo cijela populacija muslimana je potlacena nasuprot jednog malog Izraela,a ne ostatka svijeta.
pa start je to muhamed radio bombone djelio jeli?? nemoj se pravit glup kad nisi
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ova svedska gora nego bejha sudije i tužitelji
eto sad se slobodno more mahat. tako itreba. švedi prvi skontali da je to lijepa zastava
Hajte vi to Svedi dokazite SIPI koja ide i po Maoci skida zastave Muhameda s.a.w.s.
-_- sta se desilo sa tobom svedska, bila si vikinska drzava a sada ovo. Nije ni cudo sto imate u evropi najvecu stopu kriminala imigranata sa istoka, nista vi ne radite da ih kaznice.
Nije ilegalna dok im se o glavu ne obije, pa ce mo da vidimo reakcije onda!!!
Pazi ti da ti se sta ne odbije o vugla, a pusti svede. Oni se znaju za sebe pobrinuti
kako je nastala ova zastava i prva islamska država moglo bi se rasprljavati, kao i to da nije gajila mržnju prema određenim etničkim skupinama. historija se ponavlja.
ahihihihih, moraju tako postupiti da ne bi izazvali gnjev kod pakšuistanaca somalijaca čečena i uygura kojih ima više neg šveđana.
Očito su Šveđanima veći problem teroristi Srbi, koji su ubili premijera Olofa Palmea dok se vraćao iz pozorišta i ministricu vanjskih poslova Annu Lindh dok je kupovala u trgovini, nego ove budale iz ISIL-a! A i Principa zaboravih!!!
Bravo Broi
Daj razmislite malo... Kakav IS, kakva prava, kakva zastava... Sve, ama baš sve, služi samo jednom cilju: Jačanju eksploatacije nerazvijenih i zemalja u razvoju od strane ovih što haraju svijetom.
Jedan koji razmislja svojom glavom. Nazalost, vecina ljudi su mediokritet osrednjih kognitivnih sposobnosti i razdesenog sistema vrjednovanja
treba dovesti sto vise sirotinje u EU kako bi se snizila cijena rada zbog sadasnje cijene rada EU nije konkurentna Kini i ostalim azijskim "tigrovima"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@kolateral....i ne moras
koliko znam ovo nije isilova zastava... ovu zastavu su uzeli ovi teroristi da se bore pod njom i da uprljaju islam!
svedska nije mjerilo nicega
Ti si
@maximus75 dobro je isilovac. homeland security ti je na ip adresi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Puna mi kapa vise svedsko-norveske pravde i humanosti. IDIOTI!!!
Uživaj u pravdi i humanosti na balkanski način.
@sezam.susam ma bravo!
sam vi budite tolerantni.....
to je jedini put , bez tolerancije nema ni civilizacije ni suživota ni budućnosti
@kolateral.....mi smo divlja rasa....vidis po minusima
PRIKAŽI ODGOVORE (7)