Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Sverigedemokraterna (anti islamska i anti izbjeglicka stranka) samo raste i iduce godine bi mogli biti novi izbori u Svedskoj ako sadasnja vlada padne, jebat ce Sverigedemokraterna Löfvenu nanu i svim arapskim i africkim kriminalcima i svima koji zive kao paraziti i samo dizu sociale koje svedski narod koji radi placa za njih. Sve ima svoj kraj, uskoro idu napolje oni iz treceg svijeta koji se ponasaju kao paraziti i bave se sa drogama, silovanje, tuca i ubitstva, Otrov ce ici napolje! Nek uzjasu kamilu ili magarca.
"Sales arabes" je Sarkozy rekao.
Amin!
Ovo sa izbjeglicama je preslo svaku granicu
i da su pametni na sjever da nasele jer gore fali naroda od malmea do stokholma je krcato
treba tu gamad hraniti jer oni nece da rade -pokazlo se ovi sto su u svedskoj samo radzaju djecu svaka familija ima po najmnje 6 djece i rze se strogo socijale -meni nije jasno zive po 20 godina u svedskoj i jos neznaju dasastave recenicu neznaju uopste da pricaju
To stoji jarane i zale se neki na sjeveru hladno pa ja ih znam koliko hoces nasih da su na sjeveru bili
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Švedistan. :D
drzava koja je bukvalno prepisala i unaprijedila ustav juge te ga uspjesno implementovala u kapitalizam
Selam iz ŠceCke!
znaš da hoČu :))) pa gdje si 'booona'?
nema veze, reČi :))))) gdje mi je kiki, špiglo, muštulukica???? šta je s njom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)