Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vidokrugu sam primijetio objekat, bio je bljestav, u stvari bio je zut, zelenkaste boje povremeno :)
crveni je bio, taj zelenkasti objekat, kad, kad, kad se izgubio. ;-)
Hahaha, nemojte me vise, stvarno :)
Zanimljivo!!!! U 21. vijeku, kada imamo kamere napr. Nokia sa 40 i nešto pixela na mobitelu, sve zanimljive fotografije se slikaju sa nekom 1.0 MP kamerom! Zar ne???
na toj nokiji ovo bi bio sasvim normalan događaj (gliser, čamac..) ali ovako može biti morska neman, vanzemaljski objekat, nepoznata podmornica.. i hiljadu drugih opcija, zavisi šta autor fotografije hoće da bude.
e da su svedi civilizovani ko mi, ne bi se sikirali vec bi samo laganini dali izjavu da je podmornica iodranije poznata policiji i kraj price. svecka zdravo.
znaju i vanzemaljci da je najbolje zivjeti u svedskoj
U Švedskoj problemi - zdravo!
Sutra ce na klixu pisati kako su Rusi rekli da je to Holandska podmirnica i da oni nemaju nista sa time. E to sam upravo procitao kao najnoviju vijest na internetu. Klix uvjek kasni 24 sata.
Sve vijesti koje sam procitao juce, mogu danas procitati na klixu.
Sve je to OK, al kako da u ovu vijest ubace RUSIJU i RUSKU PODMORNICU :) Pa da je ruska podmornica dosla toliko blizu ova vijest bi bila nesto kao: ŠVEDSKE VIŠE NEMA!!!
Ma ovo je na Modracu. Som od 200 kila vjerovatno.
A slike su im poslali Amerikanci!!To je sigurno kao i teza americka da Irak ima kemijsko oruzje ...stara prica ,provjerena vise puta i uvijek upali...
Dzamija izronila, eno efendije na munari...
...hercegbosanki sub "hrvoje blaženi"...
ma to vam se cionisti motaju jer ste rekli da cete priznat Palestinu,jos malo pa ce biti nemiri u Svedskoj zdra'o
Jednostavno: ALBANCI se garant opet z....:-)))