Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa irak je razvaljivao iran, kako je htjeo. ocu reci irak je jaci od irana, pa kako je prosao.
a, jest tip dosadan, s tim svojim prijetnjama. baciće im izraelci par nuklearnih bombi i sravnat će s lica zemlje ove dosadne muslimanske prdeže.
u svijetu je srecom jako malo idiota slicnih ovom iranskom degeneriku. najslicniji mu je vozd manjeg bosanskohercegovackog entiteta. jedina razlika je u tome sto dodik nikada nije, niti ce imati drzavu da njom vlada, a put kojim je krenuo dovesti ce i njega, kao i one koji ga podrzavaju i u njega se kunu do toga da izgube i ovo malo sto su dobili genocidom, uz svesrdnu pomoc matice srbije. a ovi fasisticki komentari protiv jevreja, ili bilo kojeg drugog naroda, svrstavaju vas u isti kos sa gore navedenom dvojicom \"velikana\".
AJ TURCI ZINITE DA VIDITE STA SU VAM MAJKE PRIMALE U PROSLOJ DECENIJI IMA MICKO ZA SVE VAS PO JEDAN MLAZ.. AJ TURCI DA SE IFTARITE..PITAJTE MAJKE I SESTRE,ZNAJU ONE. PODELICE ISKUSTVA SA VAMA.
ma ovo je kralj !!
@srb-in-hell LAŽEŠ PASJI SINE...LAŽEŠ KAD ZINEŠ J.E.B.O TE SVETI SAVA U USTA LAŽLJIVA.
Sasvim je razumljiv strah koji izbija iz svakog muslimanskog komentara na ovom forumu. Uzrok straha je klaustofobicnost, jer su oni zatvoreni u toru od 24% BiH teritorije, a za cuvare su im odredjeni Srbi i Hrvati koji cesto kroz istoriju znaju biti ratoborni.. Zato, braco krscani ( Srbi i Hrvati(, ne obazirite se puno na njihovo HLAKANJE IZ TORA... To je samo lajanje na zvijezde, strah i nemoc..
da hoce bog dati nama slicnog covjeka.koliko bi samo bili sigurnija i uspijesnija zemlja.iranci mogu biti ponosni.a ovi srbi sto pisu,bilo bi dobro da shvate sta su oni zapravo i ko su oni,i gdje su oni,i u kojem zapravo oni vremenu i prostoru zive.oni su vise k istoku okrenuti realno gledajuci,mada kad je rijec o muslimanima onda su zapad,i onda su protiv istoka,tj sami su protiv sebe.zasto je to tako ?nerazumijem to -srpsko samounistenje.bilo bi lijepo da nauce nesto od rusije.
ŽIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA, JEDINA REVOLUCIJA KOJA ZASLUŽUJE DA SE ZOVE REVOLUCIJOM I KAD VIDIM IRAN PONOSAN SAM ŠTO SAM MUSLIMAN...
nwema price sa vlahom, vlaha treba na samo na panj
Sta vi srbi imate kome sta da kazete.Dana jednoga skoro nema da u srbiju ne siluje neki manijak neko dijete pa ga jos zadavi.I u Bosni isto ne prodje nekoliko dana da od vas neko ne izvrsi samoubistvo.Vama covjek ne moze da dokaze neke stvari dokle vam sjekirom do mozga ne dodje.
AHMEDE ZIV BIO, OSTAVI JEDNU ZA OVU SRBADIJU DA TO ODRADIMO TEMELJITO.
Prije svega nisu to srbi nego vlasi, vlahadija koji su se naselili po bosni za turskog vakta. Dakle vlahadijo sta se vi vise kofrcite kad em sto gubite ratove, gubite teritoriju smanjuje vam se natalitet, nevoli vas niko..... Sta to jos treba da vlah vidi da je zadnje smece na kugli zemaljskoj? Pa vlahadijo imadoste tenkove i avione i sve zivo i zahvaljujuci vasem herojstvu ostadoste bez pola zemlje.
BRAVO BOB! BRAVO BOB! SVE SI TACNO REKAO SA TALIBANIMA NE MOZE NIKO.A SMRDI SU ONDA ISKORISTILI VOJNI KADAR BIVSE JNA PETE SILE U EVROPI I OPET NISTA.DOBISE PO ZADNJICI.I JOS IZGUBISE SRCE SRBIJE!ZAMISLI?ZAMISLI?ZAMISLI MOLIMTE SRCE SMRDIJE.
Citajucu dosadasnje komentare izgleda odosmo od teme.Sto se tice srba,oni imadose 100% sansu koju im je bivsa zajednicka drzava ostavila ,a to je stvaranje velike njima sanjane \"otadzbine\".Sta od svega toga osta:Vojvodina sa uzim djelom zvanim Srbija.Mozete vi sitni \"srpski heroji\"da blatite druge religije i narode.Dobro je poznato : \'pas\'na lancu najljuci. Sto se tice Islamske republike Iran,pa oni kao sto spomenuste ,idu svojim putem.Ne fermaju nikoga, sa vjerom u Allaha dz.A sto se tice Talibana oni su najjaca vojna formacija na dunjaluku.Poslije15 god rata sa SSSR-om i sada 9 sa SAD-om isitnim slugama jos nanose gubitke \"demokratskim vojnim snagam\".E sada vi iz rs. usporedite svoje vojne sposobnosti sa Talibanima.Nemate sanse. I na kraju koji k...c izlazite iz rs?Zar se ne zivi od srbstva?Vi ste zaostali taman toliko koliko je proslo od dolaska Turaka na Balkan,nekih 500 godina.Ali nekakve slucajnosti gubili bitku,a sada rat.