Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro su prosli! Da iih je Holandski Umprofor cuvo bio bi genocid
hahahahahahaha najjaca do sad
Sviii viiiiiiii Holanđaniiiii, viiii steeee pičkeeeee najvećeeee, nositeeee noževeeee, ne smijeteee na šakeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne daj Boze nikom!
Holandani su najgore smece koje se pojavilo na S.P.
Skontaćeš i ti, ima vremena, život je pred tobom...
Niža rasa
A policija stavlja na glavu sta im prvo padne pod ruku...pola ih nosi kacige za bicikle.
A nije ti palo na pamet da su to policajci na biciklima?
Meni su ovi latinosi pravi šupljaci. Sve nešto vjerni, pobožni, čitaju bibliju svaki dan, idu u crkvu, mole se, bla bla, a onda dodje utakmica žene se skidaju gole na tribinama, obecavaju grupnjake ako njihova ekipa pobjedi, tipovi su spremni ubiti zbog nekog gola. Niđe veze.
Bogovski narod :)
@bombas, prosle godine je putem couchsurfinga kod mene boravio jedan lik iz kolumbije. Čim je došao raspitivao se gdje može otići da se pomoli za nekog svog ujaka da zapali svijeće, I raspitivao se koliko je sigurno obilaziti ta mjesta jer smo kao muslimanska država. mislim da je kasnije planirao u međugorje. U glavnom, lik je vjeran 100%. Naveće smo izašli u Slogu i tip je htjeo povaliti svako žensko koje se tu noć našlo tamo i pricao je o svojim seksualnim avanturama po evropi i kako je svjestan da evropkinje padaju na njihov južnoamerički šarm. Možda ne trebam generalizirati na osnovu jednog primjera, ali i ti na osnovu jednog mog posta zaključuješ da sam glup, pa eto
Radi obicne utakmice sta rade.. :O
a ko ih je izbo?
a ja mislila bej ha luda država...
Dzemila, pa zar ti nisi vidovita ?
Baš mu ga zabio u leđa.
Davno sam upoznao dvojicu likova iz Costarike u SAD-u i mogu reci da su se ponasali jednim djelom kao divljaci, a imali su i konotaciju rasisma prema bijelcima, tako da me ovo uopste ne cudi.
Tobe Jarabi
joj macete ker te ebo, sablju mu zabo u ledja
Pa dođi ti u Brazil,strašno!!!
moja greska..gledao sam samo slike
sta je Amko i ti neznas citat?:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Europski sljam.
Nije wat nego who....europa je mirikl....
Nije ni who nego je which, da se ne svadamo.