Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako da se o politici Tel Aviv-a moze dosta reci, ali je cinjenica da ona trenutno predstavlja definiciju efikasnosti i pragmaticnosti usmerene iskljucivo ka ostvarivanju sopstvenih interesa. Izgleda da je par miliona Jevreja pametnije od citave Eu i Turske. http://www.jpost.com/Middle-East/Israel-wont-down-a-Russian-warplane-if-it-enters-its-air-space-435493 "Our policy is that we do not attack or down anything that is Russian."
abbas je kukavica
abase trebo si ga pljunut a ne ruku mu dati
Palestinci ništa ne bi plaćali životima da im nije militantnih grupa kao što je bio PLO i sada Hamas. Osnivanjem Izraela, ne računajući one u Gazi i Zapadnoj obali, milion drugih Palestinaca živi u visoko razvijenoj zemlji umjesto u kamenjaru. Rade tamo, idu kući poslije posla svojim porodicama, žive u miru, ništa im ne fali. Kupujem žilete Personna što je Američka firma sa jednim proizvbodnim odjelom u Izraelu, piše na njima *Made in Israel*. U fabrici rade samo Palestinci, oni koji nisu u Gazi i Zapadnoj obali. Niko ih ne bombarduje. Problem Palestinaca je bio PLO, i sada Hamas, kojima smeta što je državu napravo ne-musliman. Niko se od Palestinaca nije bunio dok je u osmanskom periodu to bio dio Turske. Ali Turčin je musliman, a Židov nije. Čista vjerska netrpeljivost pojedinih Palestinaca.
Prvi put nakon 2010 ! Ipak je to LOŠIJI rezultat nego DOdika i Izetbegovića. Oni se nisu rukovali od Dejtona !
S ovim političarima svugdje isto, nisu g.vna samo kod nas. Jedni drugima d.pe ližu, a narod ko j.be. Eto šta plebs sebi dopušta.
predsjednik palestine haahaha pa to ne postoji veliki selam bratu izraelcu
kmeeee
majke ti ga nabijem je srpska poštapalica znači ti si neki šumadinac sikter
PRIKAŽI ODGOVORE (1)