Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažu se polako kockice koje su razbacali veliki. Slika o islamu i muslimanima, svim i svugdje, se zaokružuje, odnosno sve se izjednačava. Nije ni prije bilo bajno, ali sad se punom parom ostvaruje cilj, progon, strah i postaje sve opasnije. Globalni krvavi biznis. ISIL i ostali su dobro iskorišteni, a mrtvi po običaju, kolateralna šteta.
To su djelo vjerojatno učinili šija muslimani da bi se osvetili sunitima za uništene džamije po Siriji i Iraku.
A zašto ti ljudi ne izvrše hidžru i ne vrate se u neku muslimansku zemlju? Pa nije im valjda kjafirska Amerika bolja?
Terorizam
Najveću krivicu radi ovakvih dešavanja snose mediji. Točka.
Faruk Pečenković
Terrorizam!! Jel?
nevalja ova situacija nista nikom ovo ludilo netreba pohapsit ludake sa svih strana i zajedno ih zakljucat u cekiju je najbolje resenje
U nekom svijetu bajki, možda.