Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo se sukobili putem interneta....
Pa ja sukob, nisu se izverali na silos
Da je ovo kojim slucajem i Bosni ne bi izaslo ni 50 ljudi maksimalno 70 a ostali bi komentarisali na facebook i zalili se kako je lose.
nijednog arapa na slikama...uzimaju socijalu lopatama, tako da se ovo njih ne tice...ali, objavi crtez muhameda i kalasi rade overtime, jarane moj...
Garant su im i za ovo imigranti krivi.
Njima je vjerovatno lose,a kad i nama bude tako lose kao Francuzima,valjda cemo strajkovati
Kada gledam ove francuze kako se bore za svoja prava stid me sto sam iz BiH.Nema vecih ljigavaca i kukavica kao u BiH,samo smo sposobni ubiti ne naoruzana covjeka,zenu djete,starca staricu,i nekom zapaliti kucu.Moze sa nama manipulisati svaki kreten samo neka obuce odjelo i sveze kravatu.Sto nas Hitler sve ne pobi majku mu mahnitu.
haahhha nema veze ,a neznam stobi mene ko ce im znat,valjda ponizenje za njih!!!
Da se preko neta moze prosvjedovati mi bi svaku mogucu vlast smijenili
I Francuzi pišaju stojeći, ne kao mi...
da li im se ispred vlade obratio posteni de fadil platini
poslali im Fadetovu agendu greškom mailom pa im udarila u glavu
Sukom (sukno)ili sukob !!!?
Šukn'o! 😂😂
Nes vjerovat palo mi i to na pamet ,ali nisam htio pretjeravat oni su vec !!!