Objavio imena svjedoka
0
Suđenje Šešelju za vrijeđanje suda
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da ga nisu osudili za progon itd. Jedino im preostaje da ga osude za vredjanje suda.Kazna od 7 godina je taman da pokrije njegov boravak u Hagu. A 99% ga salju nazad u srbiju da \"pale vatru\". Kada raja shvati da luminatska loza sa svojim sudstvom u Holandiji nastoji na sve moguce nachine destabilizirati balkan,bice nam lakse. Mi \"balkanci\" smo za njih \"arijevce\" samo vrsta ljudi na nizem nivou svesti.
ma kakvo sudjenje, sve je to komedija bez kraja... da mu jednom pomjere bubrege brzo bi on sve prizno i fasovo dozivotnu...
Sporo mu sude. Krepat ce tamo. Bar za njega ne bi trebalo biti tesko odonijeti presudu. Uvijek se je javno izjasnjavao i licno podrzavao cetnice horde. I govorio da treba ubiijati \"ustase\" i \"turke\".
Ako je ispravno pisati: Haag, zasto onda jednom pisete \"Haski sud\", a drugi put \"haaski optuzenik\", sad ima a, sad ga nema. Dajte ili pisite izvorno ili po Vuku!!!!!
Steta da nije bio komicar. On je meni smijesan. Pogotovo kad izgovoli: LBA LIBI GLIZE LEP! Ovako dijeli svoje bolesne komplese sudijama u Haagu.
Pipo nemoj da koristis termine kojima ne znas znacenje.
Mogu oni meni kujac moj maji popusit, ja cu njih sve rdjavim tasikama kjat, neznaju oni ko je sesej
pa kad ce mu bit presuda za genocid i ratne zlocine,hej haagu jesi stvarno licemjeran!!! BOSNA4EVER!