Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Sad za odstetu Grupnjak
Kao nosilac vanjskog (međunarodnog) suvereniteta Bosne (kog trenutno uzurpira Vatikan temeljem lažnog testamenta Katarine Kosača i radi čega su SVIH 6 "visokih predstavnika" stranci-katolici), Kraljvska Porodica izražava zadovoljstvo razvojem događaja oko plenumskih skupština - naročito Tuzlanske i Sarajevske - kao neophodnog koraka ka povratu unutrašnjeg (teritorijalnog) suvereniteta građaninu te tako ka slobodnoj i nezavisnoj Bosni, čiji će se vanjski i unutrašnji suverenitet po prvi put nakon 478 godina međunarodnopravno objediniti - u nezavisnu parlamentarnu ustavnu monarhiju po uzoru na ostale evropske monarhije. - Nermin Tulić: "Šta je to Plenum?" VIDEO - https://www.facebook.com/photo.php?v=627466930641799 www.omerbasic.org
Sud u distriktu Polk County je oslobodio 41-godišnjeg Spahića optužbi za zlostavljanje trećeg stepena i dva djela seksualnog iskorištavanja 42-godišnjakinje i njene 18-godišnje kćerke ------------------------------------------- BALKANSKI CLANCI, BALKANSKI MEDIJI, BALKANSKI "NOVINARI"? ISPRICAJU CIJELU PRICU, A NE NAPISU IMENA GLAVNIH "JUNAKINJA" PRICE SA DOBRIM ZAVRSETKOM? "Neki", "nekom", "godisnjakinje", *** ti balkansko "novinarstvo"!
To je sada najlaksi nacin da se neko diaktedituje...Trbaju one odgovarati da se ubuduce ne ponavljaju takvi dogadzaji...
@hercehovina Pa normalno, nije pedofil ko vatikan
@jocker 10 gdje ti budalo zivis? U kojem si vijeku rodjen? Vijek covjeka se mijenjao. Davnih vremena stanovnici ove planete su umirali sa 30 godina, tada su se smatrali starim. Sad ti pricas o tim vremenima, ne znajuci mnogo toga. Pokrij se po usima. Kad drugi u crkvama zloupotrebljavaju danasnju djecu za tebe je to normalno.Da nisi jedan od tih, koje su drugi zlorabili? Budalama se mora ovako odgovoriti, jer oni ne spoznaju nista drugo.
http://zdravstveniodgoj.com/news/pedofilski-skandali-me-u-gay-elitom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mnogo Vas nije upuceno u situaciju.Da je podjeljena IZ u Iowi,da neki pokusavaju maknuti Imama Spahica! Niko nece da napise ko su te dvije i da su smjestile muza/oca u zatvor i jos mnogo losih stvari o njima! Imam Spahic je i Hafiz,koji je uspio organizovati Bosnjake,sagraditi u Des Moinesu DZAMIJU,MEZARJE,GASULHANU i jos mnogo pozitivni stvari za Bosnjake...Ali nekim Bosnjacima to smeta,jer samo gledaju vlastiti interes!!!
Pa ako niko nece da napise, sto ti nisi koji tim nekim drzis pisane lekcije? Ko su te dvije zene? Sve ste ispricali, osim ko su te dvije glavne "junakinje"?
Uputio bih te na Gentleman1.
Očito je lažno optužen da mu se naruši ugled zbog nekog razloga.
pokusavaju nekako izjednaciti svoje pedofile popove sa imamima, kao svi su vjerski sluzbenici isti.
ne seri majke ti. koji ste licemjeri vi bosnjacuge, tako ste govorili i za hodzu pedofila u gluhoj bukovici
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako su ga bezveze optuzile no comment!!!!!