Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li iko na planeti ko je vidio da taj film postoji?
Kao prvo, ne postoji \"Srbijanski jezik\", a kao drugo ovo je napisano na čistom bosanskom jeziku, jer se na bosanskom jeziku strane riječi pišu onako kako se izgovaraju. VRATI SE U OSNOVNU ŠKOLU!!!
joj pujdo poligloto, pa nismo te odma prepoznali, sta kazes srbijanski jezik? e pa nije ba, taj tekst je napisan na tipicnom crnogorskom, uz primjesu sandzackog slabo mi se u strane jezike razumijes. tuznije od bosanskih hrvata koji i poslje 20 godina jos uvijek nazor sricu hrvatizme su jedino oni bosnjaci, na zalost sve ih je vise, koji odjednom idu u opcinu, diskutuju o povjesti, idu igrat nogomet i mjere si tlak... to nije samo groteskno nego je i tipican primjer ne postovanja svoga jezika, svojih obicaja i svoje kulture, odraz kompleksa, jer moras bit rasan papak da kao pravi bosanac furas hrvatske izraze s kojima veze nemas. ovaj trend je uglavnom izrazen kod malogradjana i gunjasa sljeglih u grad iz krajeva uz drinu i preko drine. srecon pa jos ima ljudi u sarajevu da se ne ofiraju, neces ni u mostaru na istocnoj strani cuti hrvatizme, osim onih standradnih izraza iz hrvatske verzije istog jezika, a koji su i kod nas odomaceni odvajkada; npr. cesta, maslac....isl.
a mogu jedino odabrati varijantu hrvatskog jezika i također latiničnu varijantu.bojim se da ostale jezike a kamoli pisma ne bi niko razumio.zamisli da su ti tekst napisali na turskom ili npr.perzijskim pismom.priznaj da ne bi bilo smisla
Zašto je tekst pisan srbijanskim jezikom i to latinicom ? \"jutjubu\" \"guglu\" -da fuq ?
UN bi trebao zabraniti vjere koje druge nazivaju ćafirima ili gojima.
majchica rusija