Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca nepravda koju je svijet napravio poslije Palestine je ovaj covjek,demokratski izabranog predsjednika...
Ja ne znam da li ste vi normalni , Muslimansko bratstvo je teroristička organizacija . A Egipat je bio u dubiozi kad je on bio na vlasti , htio je šerijat uvesti . Ipak je vojska uradila pravu stvar i general eL SISI. Dr S
Živio Mursi!!!
Teroriste treba strijeljati . Pogledajte malo Russia today i Russia 24 umjesto CNN I BBC . Dr S
Koji je debil od novinara napisao da su poceli masovni protesti protiv njegove vlasti, ako je prvi put u Egiptu covjek izabran demokratskim putem?????
E hvala Bogu.
Je li ikome zapelo za oko šta on pokazuje na ovoj slici?
"...po optužbi za zavjeru i počinjenje terorističkih djela u saradnji sa stranim organizacijama...." Pa kod nas nebi ostala dvojica na vlasti kada bi se i kod nas za ova djela sudilo?!
ovi ko i kod nas prvo stepeni ustavni drugostepeni i na kraju ko Covicu vozaju dokumentaciju dok se ne izgube orginali i hajde kuci
neka amerika reaguje u egiptu.. demokratija ugusena, ne moze ocitiji primjer...
Prokleti bili egipcani, koji su ulizice sadasnjeg rezima.