Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih zauzeo ptpc...
jbg...mi nemamo gdje ni otici,nemamo ni televizije
Lijepi miris \'68. Dosta je bilo surovih diktatura i lopovske vlasti.
samo rusite i kod nas treba ovako
Bostech ne rise. obrati paznju kako ce se stvari promijeniti u Grckoj. nama Francuska treba da se desi i njihe demonstracije, pa x5!
Ovo divljanje na ulicam anam je nesto poznato iz susjedstva septicke Smrdije. Ruska mafija=Grcka studentska ulicna anarhija =Cetnicko smrdijansko Genocidna sludjena rulja Srbizmai nacizma= Krivoslavna Ortodoksna prljava stoka
NASI STUDENTI = BOGALJI
kod nas niko ne smije jaje da baci na nekog guzonju
Koji ste vi kreteni,Grci popalise i unistise pola Grcke,vecinom razmazena djeca kojima je dosadno i fantaziraju previse. Vise su stete napravili neduznim ljudima nego tim koruptiranim politicarima. Ako vec hoce nesto da naprave trebali su se malo obrazovati i na miran nacin da promijene sistem u Grckoj a ne da unistavaju ko divljaci. 200 milliona dolara stete dosada i to najvise obicnim ljudima. Budala do budale. I kada se izive opet ce se smiriti i sve ce po starom biti. A sto se tice politicara u Bosni, VI STE IH IZABRALI. Kakav narod takvi i politicari.
U pravu ste! Kod nas samo studenti ne protestuju. A kad struja, plin i drugo poskupi, pa ovi u vladi povecaju sebi plate, tad milioni nezadovoljnih gradjana izadje na ulice.
Svaka im čast, imaju sigurno deset puta bolji standard od nas i sto puta manje problema pa ruše vlast.Nije stvarno da ih nešto gotivim ali su me fascinirali. A naše babe-studenti nek se napiju kafe to je najvažnije u životu.
Kakvi nasi jadni studenti, jal\' su tatini sinovi, jal\' su seljacine kojih je strah da im ko ne oduzme asfalt ispod nogu. Nabijem ja nase studente na onu stvar!
nit\' imamo studenata koji imaju muda
ama nama nista drugo i ne treba osim ovoga..mi smo glup i neobrazovan narod..i mazohisti po prirodi..nama je ocito dobro kad nas neko ponizava..za promjenu nije potrebno mnogo..grupa istrajnih ljudi uz razvijenu kriticku svjest..koje nazalost jos uvijek nema..vratimo se u istoriju i pogledajmo kako je narod rusio sisteme..
Jedino se ovako nesto moze postici...oni ce dobiti ono sto traze....a ne ko mi...dopustamo idiotima da nas za nos vuku....a ne cinimo nista Ugledajmo se malo na Grke i nek nam 86 uvijek bude uzor.... Kako je to lijepo rekao Djoni Stulic....sezdeset...osam-sezdeset...VRATIT CE SE OPET OSAM SEZDESET!!!!!