Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebvo te oni sude strazarima a sud u Hagu pusti Seselja. PRAVDO!!!
seselj nije kriv.. i da..to ti je pravda.. sud je rekao da nije kriv i dovidjenja.. sudjeno mu je.. sta hoces? da ga nezakonski osude.. samo jer ti se ne svidja njegova ideologija.. imas fasisticke ideje u glavurdi
@Saraj_lija kako bogat po toj logici mozes osloboditi lidere isila? de mi bogat objasni..zna se kako se sudi za odgovornost.. ako je naredio.. kriv je.. alo ba.. sud je rekao da nije kriv.. jer mu nista nisu mogli dokazat.. i vozdra.. seseljeva politika je velika srbija.. i to nije ni krivicno djelo niti ista..
Da mu je Haag sudio odavno bi bio slobodan čovjek i zahvaljujući extra tretmanu doživio bi bar 113 ...!!!
U 93-oj godini, rodjen 1927? Pa sračunajte sa koliko godina je mogao biti strazar !
RIP
klix prevazilazi jezički i djevada jahiča i sve tudjmanove propišdžije: "osobe sa onesposobljenjem"!!??
I neka mi onda neko kaže kako je BIH pravosuđe sporo! :D
Ovaj zbriso...!
Otišo na vječni roštilj i cugu od lave.
A i nazivio se...skoro kao Pantelija.....))))))
Nema veceg suda od Allahovog suda
@supermrga ??? nigdje veze komentar
Sad ide na jedno drugo sudjenje, nek mu je sretno i mir nek je s njim.