Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su se pišnuliii.. 3:)
eto im zivota.
Dzihad ce trajati sve dok cionisticka tvorevina Izrahell ne bude unistena, kupovali oni bezbol palice ili ne ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
A MENE JE STRAH OD ĆIFUTA, ALI NE U FUDBALU VEČ ME STRAH NJIHOVE ZLOBE I HALAPLJIVOSTI. KAD BI IM ČITAV SVIJET DALI ONI BI TJELI VIŠE. TO JE NEZASITA SORTA KOJA GAZI MRTVE SAMO DA DOĐE DO ZLATA, NOVCA, BOGATSTVA. JEDINO SU FOČACI GORI! hahahaha šalim se.
Jes mi žao ovih jevreja,kako su samo ugroženi,decenijama u ratu čekajući ćoravog mesiju a on otego ko mlada u gaćama.
Boze moje...
Džaba je pištolj ili puška kad se neko pored raznese.
jadna majko,ima bokser,nozeve,sprej i bejzbol palicu ispod kreveta,,,kad ti taliban uleti sa dinamitom kroz prozor,i klizeci uleti,nemas kad do palice
Koji su ovo bolesnici !