Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To na cemu je ko nastao i kada apsolutno nema blage veze sa cinjenicom ko moze a ko ne u nezavisnost.Bar u istoriji covjecanstva ima toliko primjera o nastanku mladih drzava i njihovom opstanku.Jedan jedini i najsvjeziji primjer je Izrael,zemlja nastala posle zenidbe mog djeda podrzana od strane jaceg ipak opstaje s obzirom na kolicinu zlocina koji svakodnevno prave u Palestini.Zato ne upinjite se da dokazete ko je u pravu po pitanjima samostalnosti i nastanka novih drzava,one ce nastajati kad god to bude neophodno da mocnici iz sjenke zapocnu nove pljacke i porobljavanja za svoj dzep.O pravu i pravdi ne gubite vrijeme kad u svakom vremenu pa tako i danas odlucujuce pravo je pravo jaceg i snaznijeg,dakle u ovom a i mnogim drugim slucajevima odlucujucu ulogu igraju vladari iz sjene tj. masoni,iluminati,cionisti i mnogi drugi pripadnici i nasljednici sotone................................Pozdrav za sve ljude koji umiju i znaju razmisljati svojom glavom..........
cobani iz madrida ovim samo podizu teznje katalonje za nezavisnost. ne vjerujem da bi katalonci birali nezavisnost, ali treba im dati priliku. kao englezi skotima
...eo teme za lokalne ustavno-pravne experte...level badinterova komisija :)
za ove lokalne separatiste: http://catalanassembly.org/2014/01/28/catalan-assembly-takes-distance-milorad-dodiks/
@Hercegovac Nije te briga, ali se tebi slični često pozivate na takve slučajeve. Čak se neki pozivaju na državu Škotsku koja je u uniji sa Engleskom 300 godina, a prije toga je postojala kao kraljevstvo stotinama godina. Ili ne dao Bog na Valoniju i Flandriju u Kraljevini Belgiji i sl. Dakle, pojedinci, ne sanjajte, ne zavaravajte se i ne gobite i svoje i tuđe vrijeme!
@Herc ... Ooo, i te kakav je problem, i to veliki. Ništa od pobrojanog nije nastalo kao bh entitet rs. Kako znamo, za par mjeseci je ognjem i mačem bukvalno očišćena teritorija od milion i kusur ljudi, njenim tvorcima se sudi u Hagu za genocid. Pametnom dosta. Dakle, da ponovim, ne sanjajte, ne zavaravajte se da nešto takvo ima veze sa civiliziranim svijetom i da ćete ikad uspjeti u tome. Referendum moža, ali samo na nivou države Bosne i Hercegovine, a sve drugo je protvustavno i praktično poziv na rat.
Da je kod nas na listama bio ovaj SiSi, bolje bismo prošli :)
Imali smo i mi izbore. I šta? Ništa?
A najjači su ovi genocidaši upoređuju zemlju koja je Bila vjekovima tu i Rš koja je nastala na etničkom čišćenu tj genocidu rs je nastala 95godine a ova Katalonija je nastala prije srbijce.
U jedinstvu je snaga :-)