Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo su kvalitetne vijesti hvala klitovci MRRRRRRRRRRRRŠ
Samo neka se vesele ljudi :) Kod nas u Sarajevu je situacija da, svaki muskarac trazi nesto da \"zigu\" a kada se \"cuje\" da je neka cura nekome dala, odmah je nazivaju k.u.r.v.o.m.. Koja dvolicnost !! Dok ja koji postujem zene i stvarno ih cjenim, ne mogu da nadjem pa stvarno, nema logike :(
treba ove nase iz reprezentacije poslat na taj triatlon pa se mozda i kvalifikujemo na svjetsko prvenstvo :)
pederi
ajoj reko bi neko poslanik nam se obraca....de suti molim te.
Sve što je blud i što nevalja dolazi iz Amerike, i zapada a to će dovesti do samouništenja čovječanstva, a i GOSPOD BOG NAS TRPI SAMO NEZNAM DO KADA??? LJUDSKOJ GLUPOSTI NEMA KRAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nadam se da cu i ja biti jednog dana na tom uzvisenom nivou, pa da samo u gacicama i grudnjakom sa per\'kom na glavi protrcim ferhadijom. ne znam sta ima vise od ovoga, jel ima nekog veceg meraka. pa to je ta kultura koju samo oni nadahnuti, oni u manjini, oni nasi vizionari mogu prepoznati. (nooot)
cccccccccc, u kojoj zabludi zive...
stotinu krmadi se valjalo u titinom svinjcu :)
@jasna ziva istina!Amerika je jednostavno FANTASTICNA ZEMLJA!GO,GO USA!!
Prokleta je Amerikaaa i zlato sto sjaa....Ja bih reko Bolesnaa je Amerikaa. ..
Zahvaljujem P E D E R S K O J redakciji klix-a na ovakvim informacijama.
e moji kreteni
ovi amerikanci traze svaku priliku za malo golotinje... :-D jesu paćenici gori od nas balkanaca :-D God bless America!!! :-D
Amraaaa pojeo bi ti vnago ko cevap...
skoro iste slika kao sa sff-a