Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je \"veliki vojskovođa\" Ratko Mladić pokušavao reći kada je kazao \"GAĐAJ VELUŠIĆE, TAMO NEMA MNOGO SRBA\" ???
Možda bi \"veliki psihijatar\" trebao da mi dadne svoje mišljenje ... mislim na onog \"psihijatra\" kojeg poznajemo kao Radovan Karadžić ... zanima me njegovo nepogriješivo mišljenje o mojoj dijagnozi ... njegovu \"terapiju\" sam preživljavao oko tri godine kalendarske ... poželjno bi bilo da veliki \"liječnik i pjesnik\" bude malo precizniji kada kaže \"BOG JE SRBIN\".
TIHI ŠAPAT BOGOVA: STRAH: hoćemo li da se bijemo silom uz cenzurisanje informacija .... UŽAS: .... ili da razgovaramo otvoreno bez cenzure ???
Nisam u mogućnosti da sebi priuštim monoteizam i ateizam ... ja sam po opredjeljenju politeista (preciznije dvobožac) ... Dva su BOGA gospodari moje duše i tijela (STRAH I UŽAS). To je previše težak teret za mene, nemogu sebi priuštiti monopol na nepogriješivost ... zbog toga moram iskrenije objelodanjivati svoje grijehe .... Jel se razumijemo \"gospodo nepogrješivi bezbjednjaci\" ???
Ja bih zaista iskreno želio vjerovati u jednog jedinog boga, ali to nije tako jednostavno ... najozbiljnije upozoravam sve svjetske \"bezbjednjake\" da prestanu sakrivati moj prljavi veš ... da se podsjetimo, da sam u trenucima ekstremne gladi jeo ljudsko meso ... vjerujte mi da važi isto pravilo za ljudetinu kao i za životinjsko meso: ŠTO JE MLAĐE, TO JE UKUSNIJE ... a sjećam se da sam se nekada vrlo uspješno bavio i drugim vrstama kriminala ... evo i dan danas koristim svjesno sa predumišljajem \"metode navođenja na ubistva\" ... jesmo li se razumjeli ???
Zvanično je antički Egipat bio robovlasnički sistem. Ali neosporna je činjenica da je zapravo to bio najslobodniji sistem u ljudskoj istoriji. Slobodan protok informacija bez cenzure je jedna jedina istinski korisna sloboda... a pogledajmo današnju situaciju ... danas mi ljudi živimo u zabludi da su nam korisne sve vrste sloboda, osim \"neometanog protoka informacija\".
Antičke privilegije i obaveze:: Iz istorije i tradicije antičkog Egipta znamo da je svaki faraon po definiciji bio Bog. Lako je uživati skupocjene i luksuzne božanske PRIVILEGIJE koje je imao svaki faraon. Ali kada vodostaj rijeke Nil opasno opadne, a nema ni kiša, nastane suša, glad i zarazne bolesti.... onda bi se potegnulo pitanje odgovornosti faraona, jer on je po definiciji bog, pa to znači da nije odradio svoj dio posla kako bi trebalo (obezbjediti meteorološki povoljne uslove). Tako su mnogi faraoni pokušali izbjeći i ODGOVORNOST šupljom pričom: NIJE DO MENE, to odlučuje onaj iznad mene, naš zajednički Bog.
Još jednom: Reci mi \"@Mrav\" šta za tebe znači riječ \"SLOBODA\" ??? Šta po tvojim shvatanjima znači riječ \"SLOBODA\" ??? Kakvo je mišljenje onih sa kojima blisko sarađuješ ili onih u koje imaš povjerenje ... šta za njih znači riječ \"SLOBODA\" ???
PONG 127.0.0.1
PING 127.0.0.1
Posljednji put sam zaklao jednog političkog milicionera prije otprilike dvije decenije. Njegovo srce sam pojeo sa bijelim lukom. Bilo je vrlo ukusno. U to vrijeme nisam poznavao vještine usmjeravanja detonacija. Danas je situacija drugačija. \"Jale\", srećo moja nesuđena, kočnica, kvačilo i gas tebi neće mnogo koristiti ako ostaneš bez nogu.
Mrav 1-15 R.I.P.
Pa \"Jale\" obrati pažnju da u tim kvalifikacijama nije izneseno ništa konkretno. Ja sam se u tom slučaju raspitivao o fizičkoj likvidaciji Milana Vukelića u BanjojLuci od strane Dodikove bande, naime pokušao sam da doznam identitet \"inspektora\" i \"policajaca\" koji su navodili istragu pomenute likvidacije na pogrešan trag. Jesmo li se razumjeli \"Jale\" ???
Eh \"Jale\", čini ti se. Moja terapija je za mene potpuno besplatna, jer ona je na listi esencijalnih lijekova u zdravstvenom sistemu ... najskuplji od svih tih lijekova je Prazine od sto miligrama, cijena mu je otprilike nekoliko desetina KM, ali traje otprilike jedan kalendarski mjesec, pa na duži period nije ni skupa. E sad da malo pričamo o tebi \"Jale\" ... kolika je prosječna mjesečna cijena tvoje ljubavi prema automobilima ??? Koliko je tvoje individualno saučesništvo u ekološkoj katastrofi ??? Šta bi na to rekli tvoji saradnici ???
Samo da se javim....