Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
desilo se to da je djikanija dobila po gujCi
U Tuzli su ih docekali fino. Djiksteri jecaju i danas.
Jado jedni, 6 mrtvih glava....fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tužilaštvo BiH najsmješniji termin koji sam ikad čula u svom životu a ove još BiH turska najbizarnija lupetala (nebi mogli prihvatiti činjenicu da im potrebna pomoć pri učenju a donosili bi odluke za druge)a za Boga gaća pantola ...
Po navodima Tužilaštva jasno je ko bi mogli biti tužioci. A slučaj vojne kolone kao legitimnog vojnog cilja i kidnapovanja legitimnog i legalnog Predsjednika je riješavao i presudio Sud u Hagu. Zato ne trebaju za neke i sudije-stranci, da bi pravdu dijelili polupismeni stranački poslužnici sa ikustvom iz Podromanije,Kalinovika i sl.
https://katera.news/lat/u-paklu-skenderije
Da li su krenuli da vrše ratne zločine, da pruže podršku ratnim zločincima ili da predaju resurse ratnim zločincima je stvar začina i salate. JNA se uglavnom preobrazila u alatku Udruženog zločinačkog poduhvata. To je glavno jelo.
Steta sto cifra nije 261. Nisu bolje ni zasluzili. A poslije otisli na brda i ubijali iste one, od cijih su para uzivali sve beneficije onoga drustva. A i nije grehota ubiti bijesnog psa.
Sad, da ne ispadne da pametujem, lično poznajem lika koji je preživio gore u Sarajevu taj belaj ali čini mi se na Skenderiji a to je nekako povezano sa Dobrovoljačkom. Valjda ih je Kukanjac zvao da im pomognu a oni kad su krenuli, upali u zasjedu i mema čim nije deralo po njima. Pobilo ih je gotovo sve, momci od 19, osim oficira koji su bili nešto stariji.
Taj momak je ostao samo u gaćama i čizmama. Jer je gorjelo ma sve strane. Nakon okršaja je zarobljen. Kad je razmijenjen imao je 40 kg. Momak, od nosno čovjek je i danas živ. Bio je tu neki poručnik Labudović a isto je poginula i jedna albanka koja je bila u sanitetu. Ti vojnici su bili neki specijalci ili šta već a sačekao ih je Juka Prazina, valjda su ga vidjeli.
3 maja smo j... jna za sva vremena 🦾
U Tuzli su pokazali sta je vojnicka data rec ...
Dakle na videu se očigledno vidi da su pucali po ljudima namjerno i da Divjak čak nije mogao da to zaustavi. Također se čuje da lik s druge strane očigledno jebbee materrr i njemu i Aliji.
Bože sačuvaj. Pa njihov komandant Kukanjac je sve rekao
Nekom metak nekom imetak
Ne pika se šta kaže Haški Tribunala, več šta kaže švercer cigara i svinjogojac iz Laktaša
Tada su dobili naredjenje svi da naprave sranje da bi zvanicno poceo rat. Eeeee moj narode, daj boze zdrava i razuma svima da nas ne navuku opet u jos vece zlo samo da bi prekrili svoje kradje i da bi se jos vise nakrali dok obicni narod zakopava svoju djecu, bracu, oceve itd…
Rat je poceo mnogo prije tj u Aprilu u Bijeljini, Zvorniku, Visegradu, Foci…
Pravimo se malo naivni,kao šta se dogodilo?! Dogodilo se da su Alijini islamski ekstremisti napali kolonu JNA koja se prema dogovoru povlačila iz grada! Poslije je Sarajevo žešće dobilo preko čkapi od srpskih ekstremista, a sirotinja na svim stranama je teže nahebala i ostala bez države,eto to se dogodilo!
Ti si tipičan srpski krvnik, opterećen viječitim izgubljenim bitkama. Nema ti lijeka.
Napali ili ne je nebitno. JNA je bila svakako legitiman cilj.
Legitimna meta JNA,poslusajte generala Kukanjca ,6 poginulih i to 4 srbina jedan hrvat,i jedna muslimanka...i budali dovoljno je...