Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 2023 ocekujemo vece cijene svega, a plate... one ostaju na istom. Povecan broj odlazaka iz BIH i smanjen broj novorodjenih. Sve u svemu istu ako ne i goru situaciju kao u 2022 godini.
moja egzistencialna opstojnost
NISAM BOŠNJAK AL MOGU REĆI DA ĆE ZA BOŠNJAKE JAKO VELIKI TEST NE OSTATI IZOLOVANI U ZEMLJI KJU MISLE DA IMAJU , A PRI TOME DA SE NE PRODAJU , U FAZONU NE ISELJAVANJA LJUDI , PA EVO HRVATSKA UŠLA U ŠENGEN PA SE USRALI DA IM SVIJET NE ODE , NIJE DA JA GLIMIM NEKU ZABRINUTOST ZA NEKOGA SAMO GOVORIM REALNO :)
Živio USB C
mi obracamo paznju samo na to ko je koje vjere i ko je na vlasti i jel sve po vjerski.. ostalo je nebitno
Samo kratko ... Nasoj Jedinoj Bosni I Hercegovini, svima koji se osjecaju Bosancima i Hercegovcima, ma gdje bili - dijaspori ili domovini, zelim sretnu i uspjesima ispunjenu 2023. godinu.
2023 please be good to all of us
U 2023 najbitnije će biti smanjiti čitanje vijesti, portala i drugih perača mozga, širioca straha terora i zaglupljivanja
Kod nas sve po starom. Drzavna imovina, Bakir, Smit, ko je sta rekao...