Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahbab Ovaj je najbolja potpisujem Zamisli biti glup ko vlah smrditi ko vlah Vece sam se najezio od pomisli
RADOVANE, MATI TI JE KURVA OKOTILA TEBE BIJEDNOG CRVA ŠTO JE HTIO U GOVNIMA DA SE KRIJE PA KO PIZDA ZARADI ROBIJE! ŠTO JE NEKAD BILO SAD SE BRIŠE NIJE SRPSKO NI KOSOVO, VIŠE. RADOVANE JEBEM TI MATER U GROBU A I TVOJ ŠUPAK PRIMA KURČINU S NOGU. RADOVANE MAJKA TI JE ROSPIJA I KURVALA SE KO KUJA NAJUNOSNIJA!!!! HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOSOVO, KOSOVO REPUBLIKA, NEZAVISNA, SUVERENA, MA KO PUPOLJAK, NAJMLAĐA DRŽAVETINA- REPUBLIKA KOSOVO!!!!
Bosanski Kralj Tvrtko Kotromanjić je JEDINI vladar Balkana koji je ikada, ali IKADA izvojevao pobjedu kada su bitke iz prošlosti u pitanju. Meni je žao bosanskih pravoslavaca koji su nasjeli na priče iz Srbije o superiornosti srpstva, jer to je jedna velika obmana. Naime, pouzdana svjetska historija (a ne LAŽNA FAŠISTIČKO- ČETNIČKA) nas uči da je Srbija kroz historiju SVE bitke izgubila (ratove nije ni vodila, osim GENOCIDA u BiH). A Rašo, jal ti Karaga Radovan (koji je Turčin) je boleni MONSTRUM i GENOCIDNI HITLEROV DUPELIZAC!! Ma PIČKICA KUKAVIČKA, eto šta je Karađić Radovan- PIČIĆ ;-) ;-) HA HA HA!!!!!! Krio se PIČKICA, UKAKIO SE U HAAGU, HA HA HA!!!! REPUBLIC OF KOSOVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neka Srbi ne misli da su se neke stvari zaboravile posebno Bosanski Srbi.
@bosanka da, da i uz specijalni program i jednu specijalu cestitku na kojoj pise: vratite se svi u prijeratno ekonomsko stanje! :D:D Cisto sumnjam!
Kr. Marko i Raso Heroj, ne samo da ste smijesni nego ste i blentavi. Znas li zasto vas primaju? Primaju vas ne sto ste dobri, posteni lili lijepi vec vas primaju da vas majcica RUSIJA ne bi uzela pod ruku. Nema tu ljubavi, samo interes. JEr da vas vole ne bi vas BOMBARDIRALI po cijeloj SRBIJI i nebi v oduzeli KOLIJEVKU Srbstva ili KOSOVO..... Heheh...vidis da se igraju sa vama ko sa ovcama....heheh
Opet mržnja a to nikom ne donosi dobra da bogdom i BIH čim prije to bolje.
ja licno mislim da ce srbija u EU s nama skupa .... ako ikad?! ..... svi u EU gledaju na balkan kao na jedinstvenu problematiku .... ne vjerujem da ce srbija 2009 postati kandidat .... licno smatram da u okviru EU balkanske zemlje trebaju dobiti specijalan program za pridruzenje .....
Bravo Srbija! Aaa vi poturice, jebi te se! bili ste i ostacete crni vilajet!
@RASO HEROJ Pravo da ti kažem, sretan sam što nisi. Takvi kao što si ti samo umanjuju vrijednost, baš kao što to sada činite srpskom narodu.
Ja ne bih da nekog uvrijedim ali isto mislim da je deško danas biti SRBIN. Trebaće dosta vremena da prođe pa da se osjećaju kao narod prihvaćen u svijetu.Meni lično Radmanović izgleda kao pravi gos., ali ima tu ...Vidite danas da s njima neće niko u svjetu da živi. A o ovome ulasku u EU to bi voljela da doživim.
ahbabu,JA NEBI BIO BALIJA TURCIN POTURICA MASLIMAN BOSNJAK BOSANAC CARIGRADSKO KOPILE JEDNU STOTINKU SEKUNDE ZA SVE DOBRO OVOG SVIJETA
koji cete kurac sa onom evropskom bandom
Sve drzave Balkana su samo marijonete od NATO. Sve se DESILO i desava kako su oni to planirali. To treba da nam bude jasno!
Zlocin se isplati ali nije svaciji karakter za zlocinca...ja ne bih bio srbin jednu minutu za sve pare ovog dunjaluka...