Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako se uzme u obzir zlocin, tj. zlocini rusa (pravo(krivo)slavnih) nad muslimanima rusije iz pocetka 20 vijeka pa do dana danasnjeg, mislim da i kada bi im svaki dan negdje u Moskvi odjeknula eksplozija pri kojem bi stradalo nekoliko desetaka ljudi, ne bih osjecao nikakvo sazaljenje prema njima. Ceceni im nikada nece oprostiti zvjerstva niti ce ikada vise imati mira...samo je pitanje vremena i pojavljivanja novog vodje koji ce objediniti muslimane Rusije... Afganistan i ruske zlocine u njemu tokom desetogodisnjeg rata necu ni spominjati...
Treba omogućiti Čečenima i Dagestancima da održe referendum o Sudu i Tužilaštvu Rusije na teritoriji Čečenije i Dagestana, i da čujemo šta o tome misli Srpska Napredna Stranka, Igor Radojičić, Dodik i ostali mitomani velikosrpski!?
RELIGIJA MIRA