60. godina komunizma u Kini
0
Spektakularan vatromet iznad Pekinga
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"... tad je ocigledno da samo 10% naroda uziva u Kini.\" netacno. dodji pa vidi. prosjecan kinez ne zivi sigurno losije od prosjecnog bosanca, a ima svake godine standard im vidno raste
svaka cast.. slazem se sa tobom 100%
Kad se sagleda kompletna situacija u Kini, tad je ocigledno da samo 10% naroda uziva u Kini. Naivno je vidjeti reklamni spot drzave i vjerovati da je tako za sve njene gradane. Koji to strani medij ne podlaze cenzuri u Kini. offcomm. \"U kinu vec 4 sedmice isti film\"
Gotiva..
Treba uciti kineski jezik. To je jezik buducnosti.
@Riki djelimicno potpisuje! Zivio komunizam naseg Tita!Danas bi bili naj u Europi!A ne ovak drugi nam odlucuju sudbinu,demokracija je dobra al najbolja kad ko hinja radis kak ti demokrati kazu,iza demokracije ima licemjerstva,naravno da je demokracija najbolja opcija samo kad bi demokrati bili i casni ljudi! BiH4EVER!
@roki tako je.
\"U Kinu se tokom 1. oktobra održavaju ...\" U kojem kinu? Ili je rijec o sandzackom padeznom obliku?
sta njima fali? malo je prezagadjeno i moras plesati kako ti sviraju. al\' realno, 90% kine je na malo visem nivou od bosne - ne samo standard nego i nivo svijesti ljudi. vec su iznad vecine istocno-evropskih zemalja. za 10 godina ce biti jedna od boljih zemalja u svijetu za zivot. sve vise zapadnjaka dolazi zivjeti u kinu za stalno.
@Roki 01.10.2009. u 23:01 potpisujem... sila nebeska...
kad vlast slavi, ima da taj dan ne pada ni kisam ni snijeg, ni magla ni vjetar.. da oni avioni oblake razgone!
E DA JE BILO PAMETI SAD BI I MI SLAVILI S KINEZIMA.... EVO STA NJIMA FALI? POSTALI SU SVJETSKA SILA! A MI SE PRODALI ZA \"DEMOKRATIJU\" I PRVE VISESTRANACKE IZBORE... I ZA RAZNORAZNE NEZAVISNOSTI NASIH NOVIH DRZAVICA... A U STVARI TEK SAD ZAVISIMO OD SVIH....
spica!