Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrzi dragi djecace. ❤
Avaz javlja da su spasioci i medicinari stigi do njega te da mu se pruza medicinska pomoc i da se pripremaju za konacno izvlacenje. Hvala Bogu dragom.
Izdrzao je,samo kod vas kasne sa vijestima...
Gledaj ove ciganije na ogradu sto prate, isto kod nas. Pustite ljude da rade bez pritiska tolikih glavuca
Bombonjeros, jesmo ortaci ali ody#bi bre čoveče sad sa tim tvojim glupostima
rahmet malom meleku a porodici sabur
kod avaza je djecak bio spasen prije 2 sata, klixe, sta se desava sa vama
ova stoka što stoji pored i bulji i maslađuju se tuđoj nesreći, kao oni zabrinuti, a 98% njih se potajno nada da će se desiti dodatna tragedija da bi imali nešto više za vidjeti... ljudi su takvo zlo i tako smo jadna bića da je to za plakat...
Kako li si ti to samo zakljucio?
Nadat se najboljem !
Ovo je pravi materijal za Hollywood...
ima vec film na ovu temu i citavo vrijeme pokusavam da se sjetim naziva, snimljen je davno, osamdesete, mozda i rane devedesete ne mogu da sjetim ali prije da su osamdesete.
Stigli su medicinari do njega, u dobroj je stanju, pripremaju ga za iznošenje.
A videre gore ove nezaposlene rulje. Kad to krene za njemacku jadna nam majka.
Bože, pomozi